• سه‌شنبه / ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400031813161
  • خبرنگار : 71282

در گفت و گو با ایسنا مطرح شد

کارگران و بازنشستگان عمل می خواهند نه شعار!

کارگران و بازنشستگان عمل می خواهند نه شعار!

یک مقام مسئول کارگری، بازنشستگان و کارگران را مخاطبان اصلی کاندیداهای ریاست جمهوری دانست و با تاکید بر ارائه برنامه مدون و شفاف از سوی آنها گفت: کاندیداها اعلام کنند برای تولید ملی و ایجاد انگیزه کار در تولیدکنندگان چه کاری انجام خواهند داد و ارزی که برای واردات مواد اولیه تولید اختصاص می دهند، چگونه تامین خواهند کرد؟

فتح اله بیات - در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: آن چیزی که ما در مناظره اقتصادی دیدیم بیشتر مسایل شعاری و پوپولیستی بود و اکثر کاندیداها مطالبی را مکتوب کرده بودند و از روی آن می خواندند در حالی که باید برنامه عملی خود را در مورد چالشهای اقتصادی ارائه می دادند.

وی افزود: انتظار ما این بود که کاندیداها مشخصا اعلام کنند که در مورد بیکاری، سازمان تامین اجتماعی، بیمه بیکاری و امنیت شغلی چه برنامه و تدابیری دارند و این موضوعات در سوالات گنجانده و از جانب کاندیداها به آنها پاسخ داده شود.
 
رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی، تولید داخلی و امنیت شغلی را از مهمترین مسایل روز کشور دانست و گفت: بازنشستگان و کارگران  مخاطبان اصلی کاندیداها هستند و هرگونه عدم شفافیت و فرار از پاسخگویی ها باعث دلسردی آنها می شود. امروز کارگران و بازنشستگان عمل می خواهند و شعار و حرف را نمی پذیرند. ما آنچه را که در مورد مطالبات کارگری توقع داشتیم در مناظره اول از کاندیداها ندیدیم و امیدواریم در روزهای آینده برنامه هایشان را به طور شفاف و مدون اعلام کنند تا جامعه کارگری و بازنشستگان بهتر تصمیم گیری کنند.

بیات افزود: کاندیداها اعلام کنند برای تولید ملی و ایجاد انگیزه کار در تولیدکنندگان چه کاری می خواهند انجام بدهند که رغبت کنند و پای کار بیایند و ارزی که برای واردات مواد اولیه تولید اختصاص می دهند چگونه تامین خواهند کرد؟
 
این مقام مسئول کارگری با تاکید بر احیای کارخانه ها اظهار کرد: برخی از کاندیداها اعلام کردند که کارخانه ها فعال شده و به چرخه تولید برگشته اند. توقع داریم اعلام کنند با چه ساز و کاری کارخانه ها فعال شده است؟ آیا دستوری بوده یا نه واقعا مشکل بدهی بانکی و مالیاتشان حل و فصل شده است.

وی تصریح کرد: وقتی از ایجاد شغل صحبت می کنند باید راهکار بدهند و بگویند با چه راهکاری قرار است فرضا یک میلیون شغل در کشور ایجاد شود و برنامه شفاف و مدون خود را ارائه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۳-۱۸ ۱۶:۳۹

با عرض سلام ،توليد و ايجاد شغل ارز ارزان مي خواهد وإلا نمي تواند در صورت بالا بودن تورم توليد با صرفه انجام دهد و رقابت كند لذا در شرايط فعلي كسي سرمايه آش را براي توليد نمي أورد و سرمايه بطرف زمين و مسكن مي رود

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۱۹ ۰۴:۳۰

چشمم آب نمیخورد از این نامزدها برای 44 میلیون جمعیت کارگران با خانواده اشان که تحت بدترین فشارها در همه سطوح اجتماعی ،اقتصادی ،فرهنگی قرار دارند آبی برایشان گرم شود !