• چهارشنبه / ۱۹ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1400031913887
  • خبرنگار : 71541

از ابتدای تیرماه

"شاد" دیگر رایگان نیست

"شاد" دیگر رایگان نیست

به گفته معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، از ابتدای تیرماه استفاده از سامانه شاد رایگان نیست و همانند تعرفه پیام‌رسان‌های داخلی، به صورت یک‌سوم تعرفه اینترنت بین‌الملل محاسبه می‌شود.

به گزارش ایسنا، تعطیلی مدارس در شرایط کرونایی به این منظور نبود که آموزش تعطیل است، بلکه بعد از مدتی و بدون هیچ درنگی کلاس‌های آموزشی و مجازی هم برای دانش‌آموزان و هم برای دانشجویان راه‌اندازی شد.  با ادامه‌دار شدن شرایط و روند صعودی کرونا در کشور و تصمیم اتخاذشده مبنی بر ادامه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و به منظور تداوم و پایداری یادگیری دانش‌آموزان و جلوگیری از ایجاد وقفه در آموزش آن‌ها، وزارت آموزش و پرورش کل کشور اقدام به راه‌اندازی اپلیکیشن "شاد" کرد.

محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- سال گذشته درباره دسترسی به سامانه شاد گفته بود که تلاش می‌کنیم مصوبات لازم برای رایگان شدن همیشگی این شبکه نیز اخذ شود. باوجود این، حسین فلاح جوشقانی -معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات-  روز دوشنبه، هفدهم خردادماه اعلام کرد: سامانه دانش‌آموزی شاد در طول سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به منظور ارایه خدمات آموزشی به صورت رایگان در اختیار دانش‌آموزان قرار داشت، این سامانه از ابتدای تیر سال جاری رایگان نیست.

وی افزود: به جای ارایه خدمات سامانه شاد بصورت رایگان، سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی با بسته‌های رایگان در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد تا براساس آن دانش‌آموزان بتوانند به کلاس‌های درسی دسترسی پیدا کرده و خدمات آموزشی خود را دریافت کنند. سامانه مورد استفاده برای ارائه خدمات آموزشی دانش‌آموزان از سوی وزارت آموزش و پرورش تعیین می‌شود و وزارت ارتباطات نقشی در آن ندارد. تاکنون این وزارتخانه تمام توان خود را برای ایجاد دسترسی با کیفیت و مناسب به این سامانه‌ها از جمله سامانه شاد به کار گرفته است و از این پس هم با هماهنگی وزارت آموزش و پرورش، این همکاری را در قالب سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی ادامه خواهد داد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره نحوه ارایه این سیم‌کارت‌ها گفت: طرح سیم‌کارت‌های دانش‌آموزی با قابلیت‌های مختلف و بسته‌های مورد نظر در معاونت فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات در حال تدوین است و با تکمیل فرایندهای مورد نیاز در این سیم‌کارت‌ها، اطلاع‌رسانی لازم انجام می‌شود. از اول تیرماه تعرفه استفاده از این سامانه همانند تعرفه پیام‌رسان‌های داخلی، به صورت یک‌سوم تعرفه اینترنت بین‌الملل محاسبه می‌شود.

این در حالی است که روز گذشته نیلوفر شرفی -مسئول شبکه آموزشی دانش‌آموز (شاد)- از استمرار شبکه شاد در تابستان خبر داده و گفته بود: دسترسی به شبکه شاد در سال گذشته براساس دستور رئیس جمهور رایگان بود و در حال حاضر نیز براساس «مصوبه مجلس شورای اسلامی» تا پایان سال ۱۴۰۰ این دسترسی رایگان اعلام شده است. بنابراین در صورتی که خدمت خاصی به صورت غیررایگان به دانش‌آموزان عرضه شود، این موضوع را شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۳-۱۹ ۱۶:۵۱

الانش هم رایگان نیس

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۰ ۱۱:۰۳

هیچ وقت رایگان نبود و نیست و نخواهد بود

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۱۹ ۱۸:۲۰

یعنی چی رایگان نیست؟ این چه وضعیه درست کردید چرا دست بر نمیدارید از سر ما خستمون کردید دیگه.حالا هی باز میگید مردم برن بچه دار شن.

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۱۹ ۲۰:۱۶

بدبختا

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۰ ۱۵:۰۸

اصلا کی گفته باید بریم شاد درس بخونیم😐😐😐

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۰ ۱۶:۵۷

هر ماه کلی بسته اینترنتی برای بچه هایم میخریدم

avatar
۱۴۰۰-۰۳-۲۱ ۰۶:۳۴

به درک

avatar
۱۴۰۱-۰۶-۱۲ ۰۹:۵۵

خیلی مسخره هسین برنامتون که هیچ خودتونم هسین دیگهبرای درس خوندم باید پول بدیم!؟😑😐