• دوشنبه / ۴ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۱۲
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1400050402548
  • خبرنگار : 71650

توصیه "ابتکار" به دولت سیزدهم برای شناسایی زنان کارآفرین

توصیه "ابتکار" به دولت سیزدهم برای شناسایی زنان کارآفرین
معصومه ابتکار

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، گفت: یکی از رویکردهای معاونت امور زنان در دولت دوازدهم توانمندسازی اقتصادی زنان در عرصه‌های مختلف بود که در همین راستا در خصوص توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با همکاری وزارت کشور و وزارت کار توانستیم حدود ۱۴ هزار زن سرپرست خانوار را به مرحله توانمندسازی برسانیم.

به گزارش ایسنا، معصومه ابتکار در مراسم تقدیر از برگزیدگان دهمین دور انتخابات زنان کارآفرین برتر با آراء مردمی، اظهار کرد: از میان بیش از ۷۰۰ زن کارآفرین حدود ۲۰۰ نفر یعنی ۱۰۰ زن از شهرها و ۱۰۰ زن از روستاها به عنوان زنان کارآفرین برتر با آراء مردمی انتخاب شدند که خود شبکه ارتباطی خوبی را ایجاد کرده است.

ابتکار این را هم گفت که از جمله رویکردهای معاونت با توجه به سیاست‌های جامع ابلاغی رئیس جمهوری و اسناد بالادستی توانمندسازی اقتصادی زنان در عرصه‌های مختلف بود و ادامه داد: توانستیم این زنان را به شبکه بازاریابی مجازی کالا متصل کنیم و بسیاری از زنان در مهارت‌های مرتبط با بازاریابی موفق بودند.

ابتکار در خصوص دیگر اقدامات این معاونت برای توانمندسازی اقتصادی زنان و دختران، گفت: در این راستا در موضوعات مختلف نظیر کشاورزی، توانمندسازی زنان روستایی برای تولید محصولات سالم، توانمندسازی تعاونی‌ها و صندوق‌های خرد و... اقداماتی انجام دادیم و چندین تشکل برای توان افزایی و آموزش تسهیل گران حوزه کارآفرینی داشتیم.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به کمپین‌ "زنان نسل تحریم" در این معاونت، گفت: از جمله اقدامات معاونت امور زنان حمایت از کمپین‌های مختلف نظیر کمپین زنان نسل تحریم بود که در آن زنانی که توانسته بودند با تحریم‌ها مقابله کنند معرفی می‌شدند. مجموعا رویکردهای جامعی در قالب شاخص‌های عدالت جنسیتی و برنامه ارتقاء وضعیت زنان داشتیم که اجرایی شد و به نتیجه رسید.

وی با اشاره به برنامه "معرفی زنان کارآفرین برتر"، تصریح کرد: معرفی زنان کارآفرین برتر با آراء مردمی فرصتی برای زنان کارآفرین بود تا معرفی شوند و مردم آنها را بشناسند و بتوانند بهتر کار کنند. این آخرین دوره است. ان شاء الله در دولت آینده این حرکت ادامه یابد و در بخش غیر دولتی هم شاهد روند شناسایی زنان کارآفرین باشیم.

ابتکار گفت: اینکه زنان ما با وجود تحریم‌ها و سخت‌ترین جنگ اقتصادی بی‌سابقه در کشور و کرونا که اشتغال را چند برابر دشوارتر کرد و فضای ناامیدی که جنگ روانی آن را ایجاد کرده است، با عزم و اراده‌ای که برگرفته از اعتقادات درونی آنها است و با تمام توان در عرصه‌اند و فعالیت اقتصادی را کنار نگذاشته‌اند، الگوی موفقی از تاب آوری و صبر و استقامت برای جامعه‌ هستند.

وی در پایان سخنان خود این را هم گفت که امیدوارم دولت آینده از این "سرمایه اجتماعی" شکل گرفته استقبال و این برنامه استمرار یابد تا همواره از زنان سرپرست خانوار و یا زنانی که در حال فعالیت اقتصادی برای کمک به خانواده هستند، حمایت کنیم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha