• چهارشنبه / ۶ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400050603858
  • خبرنگار : 71505

سرپرست امور عشایر استان تهران عنوان کرد

تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر/احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی برای عشایردر دشت لار

تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر/احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی برای عشایردر دشت لار

سرپرست امور عشایر استان تهران با اشاره به اینکه تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز کشور توسط عشایر صورت می گیرد، گفت: عشایر استان تهران با بیش از ۷۰۰ هزار دام سبک تولید گوشت در این استان را برعهده دارند.

فرشید ذبیحی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح روند تولیدات دامی عشایر در استان تهران گفت: در مجموع عشایر تولید ۲۵ درصد گوشت قرمز مردم کشور را برعهده دارند و در استان تهران نیز عشایر با دارا بودن بیش از ۷۰۰ هزار دام سبک نقش موثری در تولید گوشت مورد نیاز استان برعهده دارند.

وی افزود: عشایر استان تهران حدود ۱۰۰ روز در مناطق ییلاقی استان و مابقی را در مناطق قشلاقی زندگی می کنند و این جامعه تولید کننده با حدود سه هزار خانوار نقش بسزایی در تولید محصولات دارند البته زندگی عشایری همواره با مشکلاتی مواجه است اما با احداث ۲ مرکز خدمات رسان و پشتیبانی در غرب و شرق دشت لار تلاش کردیم این مشکلات در ییلاقات به حداقل برسد.

وی ادامه داد: آبرسانی سیار، توزیع سوخت فسیلی و آرد خوراکی و احداث مرکز درمانی و بهداشتی و همچنین احداث مرکز واکسیناسیون دام از اقداماتی است که برای این جامعه تولید کننده انجام شده است همچنین اجرای سامانه های خورشیدی و چراغ معابر نیز از سایر اقداماتی است که در منطقه دشت لار انجام شده و تلاش داریم این خدمات را گسترش دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.