• شنبه / ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ / ۰۰:۵۲
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1400052315804
  • خبرنگار : 71263

با گرانی نفت خاورمیانه

خریداران آسیایی نفت بیشتری از آمریکا خریدند

خریداران آسیایی نفت بیشتری از آمریکا خریدند

با وجود کندی رشد تقاضا برای سوخت به دلیل شیوع کرونای دلتا، پالایشگاههای آسیایی از شاخص نفت ارزانتر آمریکا در ماه گذشته بهره برده و نفت خام بیشتری از آمریکا برای سه ماهه چهارم خریداری کردند.

به گزارش ایسنا، پالایشگاه‌ها در آسیا به دنبال نفت ارزانتر هستند به خصوص پس از این که شرکت آرامکوی سعودی هفته گذشته قیمت فروش رسمی نفت برای بارگیری در سپتامبر به مقصد آسیا را افزایش داد و قیمت نفت عربستان بالاترین نرخ پریمیوم را نسبت به قیمتهای پایه از فوریه سال ۲۰۲۰ تاکنون پیدا کرد. از آنجا که سایر تولیدکنندگان بزرگ خاورمیانه ای از قیمت گذاری عربستان سعودی الگوبرداری می کنند، سایر صادرکنندگان نفت منطقه خلیج فارس هم قیمتهایشان را بالا بردند.

نشانه ها حاکی از آن است که بعضی از پالایشگاههای آسیایی حجم کمتری نفت از عربستان سعودی برای سپتامبر خریداری می کنند. چهار پالایشگر نفت به بلومبرگ گفت: بعضی از پالایشگاههای آسیایی مانند چینی ها حجم کمتر از حد معمولی نفت سعودی را خریداری می کنند و سایر خریداران آسیایی هم محدودیتهایی را برای مقابله با شیوع کرونای دلتا وضع کرده اند.

به گفته معامله گران، پالایشگاهها به دنبال فرصت برای خرید نفت ارزانتر بوده اند که آمریکا با خوشحالی تامین می کند. تولیدکنندگان آمریکایی نفت مدیوم نفتشان را با قیمت پایینتری نسبت به ماه پیش فروختند و شرکتهای نفتی روسی گرید نفتی اورال را با تخفیف عرضه می کنند.

اکنون که قیمت نفت آمریکا پایینتر از ماه گذشته است و نرخ پریمیوم بسیار کمتری نسبت به قیمت پایه نفت دوبی دارد، پالایشگاههای آسیایی حداقل هفت میلیون بشکه نفت آمریکا را خریداری کرده اند که در اکتبر و نوامبر به مقصد می رسد.

شرکت بهارات پترولیوم هند دو میلیون بشکه نفت وست تگزاس میدلند را خریداری کرده که اکتبر به مقصد می رسد. در شمال شرقی آسیا، دو پالایشگر پنج میلیون بشکه نفت مارس برای تحویل در نوامبر خریداری کرده اند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، با این حال پالایشگاههای آسیایی پالایش نفت را به دلیل تجدید محدودیتهای سفر کاهش داده اند. شرکت سینوپک نرخ پالایش را در بعضی از تاسیسات در پی محدودیتهای جدید چین برای مقابله با شیوع کووید ۱۹، تا ۱۰ درصد کاهش می دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha