• دوشنبه / ۳ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400080301843
  • منبع : شهرداری تهران

معاون اجتماعی شهرداری تهران:

باید به میان مردم بازگردیم

باید به میان مردم بازگردیم

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در مراسم تودیع و معارفه معاونین امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: ما از مردم فاصله گرفته و دولتی، حاکمیتی، اداری و کارمندی شده‌ایم. این فاصله سرمایه‌های اجتماعی را کاهش داده و باید برگردیم بین مردم و از مردم باشیم.

به گزارش ایسنا، محمدامین توکلی‌زاده در مراسم تودیع و معارفه معاونین قدیم و جدید اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران ضمن تشکر از محمدرضا جوادی‌یگانه گفت: پرسنل شهرداری به تدریج دلسوز و دلبسته این شهر می‌شوند و دل کندن از کار مردمی برایشان سخت می‌شود. حس می‌کنم محمدرضا جوادی‌یگانه نیز اینگونه رفتار می‌کند. جلسه انتقال تجربه از مدیریت قبلی دوستداشتنی بود و ایشان بی‌دریغ آنچه تجربه کرده بودند را در اختیار ما قرار دادند. در این مدت هر جا مشکلی پیش آمده با ایشان تماس گرفتیم و همکاری کرده‌اند. تقاضا می‌کنم این اتفاق تکرار شود تا از تجربه و دانش ایشان استفاده کنیم.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با بیان این که دعا کنید با امانت‌داری بتوانیم این حوزه را مدیریت و به دست مدیران بعدی بدهیم، افزود: من مسیر محمدرضا جوادی یگانه را ادامه می‌دهم و باید به نزدیک شدن به مردم تاکید کنم. ما از مردم فاصله گرفته و دولتی، حاکمیتی، اداری و کارمندی شدیم. این فاصله سرمایه‌های اجتماعی را کاهش داده است. باید برگردیم بین مردم و از مردم باشیم و اگر مشکلات را از زبان مردم بشنویم و مدیریت را به آنها محول کنیم اقدامات شهرداری سهل‌تر می‌شود.

توکلی‌زاده با اشاره به این که زاکانی، شهردار تهران بر مدیریت شهر با مشارکت مردم تاکید می‌کند، گفت: چگالی مشارکت مردمی در تهران بیشتر از شهرهای دیگر است و باید از این پتانسیل استفاده کرد. در محلات تهران، افرادی زندگی می‌کنند که همه صاحب اندیشه، فکر و دانش هستند اما به دلایلی خانه‌نشین شده‌اند. دنبال این هستیم که از نخبگان محلات برای مدیریت شهر استفاده کرد. نمی‌گوییم استفاده از مشارکت مردم در سابق نبوده اما باید نورافکنی این مشارکت برجسته‌تر شود. اقداماتی در گذشته انجام شده که موظف به ادامه آن هستیم و اقدامات جدیدی نیز در شهرداری انجام خواهد بود.

بنا براعلام سایت شهر، او با اشاره به پیوستگی در حوزه فرهنگ، بیان کرد: نمی‌شود در حوزه فرهنگ پیوستگی‌ها را گسست به طوری که باید این پیوستگی در حوزه فرهنگی و اجتماعی در همه جا وجود داشته باشد. این پیوستگی را از شهرداری شروع کرده و آن را بسط و توسعه دهیم. لفظ قرارگاه به معنای گستره فرهنگی و اجتماعی است تا مردم از ثمرات هم‌افزایی‌ آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha