• یکشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400081612024
  • خبرنگار : 71505

یک عضو شورای شهر تهران تاکید کرد

لزوم شکسته شدن تمرکز اجرای پروژه ها در معاونت عمرانی شهرداری تهران

لزوم شکسته شدن تمرکز اجرای پروژه ها در معاونت عمرانی شهرداری تهران

یک عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه نواحی هم باید توانایی اجرای پروژه های عمرانی را داشته باشند، گفت: باید تمرکز اجرای پروژه ها در معاونت عمرانی شکسته شود.

به گزارش ایسنا، احمد صادقی در جلسه علنی امروز شورای اسلامی شهر تهران پس از استماع گزارش معاون فنی عمرانی شهرداری تهران با اشاره به تنش ایجاد شده در ابتدای ارائه این گزارش، گفت: همه ما نیاز به تذکر داریم. شورای ششم زمانی که کار انتخاباتی دوره ششم شورا را آغاز کرد اطلاع داشت که در مدیریت شهری با مشکل بودجه مواجه هستیم و ایراد و نقدی هم که به مدیران قبلی داشتیم این بود که هنر تامین منابع مالی را ندارند.

وی افزود: ما این پیش فرض را نداریم که مدیران حوزه شهری در شورا برنامه ارائه کنند و شرط تحقق آن را تامین بودجه بگذارند. اگر این اتفاق بیفتد ضعف مدیریت فعلی است. لذا همه دوستان در مدیریت شهری باید به این نکته توجه ویژه داشته باشند.

این عضو شورای شهر تهران تاکید کرد: انتظار ما این است که مدیران شهری هنر تامین منابع مالی را داشته باشند. انتظار این است که به جای آوردن گزارش به شورا لایحه بیاورند و در آن ذکر کنند که پروژه هایی که به دلیل نبود منابع مالی نیمه کاره مانده اند با چه تدبیری می توان آنها را تکمیل کرد. یعنی پروژه های زمین مانده به دلیل نبود بودجه با تدابیر اندیشیده شده به سرانجام برسد.

وی ادامه داد: البته برخی موارد همچون موضوعات حمل و نقل نیازمند مشارکت دولت است اما در سایر موارد باید هنر تامین منابع مالی را نشان دهیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود بر لزوم شکسته شدن تمرکز اجرای پروژه های عمرانی در معاونت عمرانی شهرداری تهران تاکید کرد و افزود: تجربه خوبی در زمان آقای قالیباف وجود دارد که نواحی شهرداری، کد پروژه داشتند و می توانستند پروژه ها را در سطح محلات اجرایی کنند. لذا این تمرکز باید در معاونت عمرانی شکسته شود و معاونت عمرانی تنها به مگاپروژه ها بپردازد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha