• پنجشنبه / ۴ آذر ۱۴۰۰ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1400090403176
  • خبرنگار : 71188

آمار خانه‌های خالی اشخاص حقوقی به سازمان امور مالیاتی اعلام شد

آمار خانه‌های خالی اشخاص حقوقی به سازمان امور مالیاتی اعلام شد

وزیر راه و شهرسازی از اعلام آمار خانه‌های خالی اشخاص حقوقی به سازمان امور مالیاتی خبر داد.

به گزارش ایسنا، رستم قاسمی امروز ۴ آذر در حاشیه بازدید از کمربندی پاکدشت در گفت‌وگو با خبرنگاران، در خصوص ثبت‌نام نهضت ملی مسکن اعلام کرد: تاکنون متقاضیان قابل قبولی در سامانه ثمن ثبت‌نام کردند و هنوز نیز برای ثبت‌نام فرصت باقی است. برای استان تهران و مشخصا شهر تهران به این دلیل که چندان جای توسعه ندارد، بیشتر روی شهرهای جدید و  شهرک‌های اطراف برای ساخت مسکن برنامه‌ریزی شده است. در خصوص پاکدشت هر میزان که متقاضی وجود داشته باشد وزارت راه و شهرسازی آمادگی دارد تا منابع تسهیلاتی و اراضی موردنیاز را برای ساخت مسکن تخصیص دهد.

قاسمی با اشاره به اینکه بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در سامانه ثمن ثبت‌نام کردند، گفت: در یک ماه گذشته دو اتفاق در خصوص شرایط ثبت‌نام سامانه نهضت ملی مسکن رخ داد. اول آنکه مجردان امکان ثبت‌نام در سامانه را دارند که این افراد باید در هنگام تحویل واحد مسکونی مستندات ازدواج خود را ارایه بدهند. همچنین در فرم ج سابق زمان طولانی برای افرادی که باید صاحب ملک نباشند پیش‌بینی شده بود که مصوبه جدید شورای عالی مسکن این زمان را کاهش داده است.

وی تصریح کرد: به وزارت راه و شهرسازی اختیار داده شده تا افرادی که صاحب مسکن نیستند بتوانند صاحب خانه شوند. چنانچه تعاونی‌هایی وجود داشته باشند که اراضی داشته باشند و یا واحدهای آنها به اتمام نرسیده باشد در طرح جهش تولید مسکن به آنها تسهیلات می دهیم و با آنها برای همکاری در ساخت مسکن و تحویل به متقاضیان همکاری خواهیم کرد.

قاسمی درخصوص مالیات برخانه‌های خالی اعلام کرد: بخشی از خانه‌های خالی با خوداظهاری شناسایی می‌شود. وزارت راه و شهرسازی آمار خانه‌های خالی را که بر اساس خوداظهاری تکمیل شده، شناسایی کرده است. همچنین، بخش عمده خانه‌های خالی مربوط به اشخاص حقوقی است که به سازمان امور مالیاتی اعلام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۹-۰۵ ۱۳:۲۵

با سلام . یکی از اقدامات بسیار ارزنده برای تولید مسکن در دهه 80 اتفاق افتاد که در طرح مسکن مهر همه احاد مردم از پولدار تا فقیر در قالب تعاونی های مسکن در ساخت مسکن شرکت کردند و بخوبی سه میلیون مسکن ساخته شد . متاسفانه در دهه 90 مسکنی در دولت یازدهم و دوازدهم مسکن ساخته نشد. الان بنظر می رسد نیاز شدید به چهار میلیون مسکن وجود دارد . و یکی از مهمترین مشکلات جوانان الان مسکن می باشد که تاثیر بسیار زیادی در کاهش جمعیت و میل به فرزند اوری داشته است . . خوشبختانه دولت سیزدهم با طرح جهش مسکن می خواهد این نیاز را رفع نماید . ای کاهش از گذشته تجربه کشب نماید و تلاش کند که همه احاد مردم در جهش مسکن شرکت کند . و این بهانه ها و شروط را کنار بگذارد . تجربه نشان داده که شروط خود مانع بسیار بزرگ راجرای طرح است . اگر هدف اصلی تولید چهار میلیون مسکن است . باید شرایط را فراهم نماید که سرمایه های سرگردان مردم فعلا بطرف مسکن برود اینکه منتظر باشد فقط افراد با درامد ناچیز به کمک دولت بیایند . مشکلی را حل نمی کند و همیشه در شعار باقی می ماندد و سرمایه های سرگران مرمدم به بطرف رمز ارزها و خرید خانه در خارج از ایران می رود . عدالت این است که مسکن انقدر در کشور زیاد باشد که هر فرد هر موقعه خواست بتواند مسکن بخرد . شروط مانند اینکه باید ازدواج بکنی . بی کار باشی . فقیر باشی . مجرد باشی و و غیره بنظر منطقی نمی رسد . چون مردم به مرور یادگرفته اند که سیلی نقد به از حوای نسیه است . برای ساخت از پولادارها کمک گرفت