• دوشنبه / ۲۰ دی ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400102014502
  • خبرنگار : 71129

اضافه شدن ۴ سال دیگر به دوران حبس سوچی

اضافه شدن ۴ سال دیگر به دوران حبس سوچی

دادگاهی در میانمار رهبر دوفاکتوی این کشور را امروز (دوشنبه) و پس از گناهکار شناختن وی در وارد کردن و مالکیت غیرقانونی بیسیم واکی تاکی و نقض محدودیت‌های کرونایی به چهار سال حبس بیشتر محکوم کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، آنگ سان سوچی رهبر دوفاکتوی میانمار ماه گذشته میلادی بابت دو فقره جرم مجرم شناخته و به چهار حبس محکوم شده بود.

این پرونده‌های کیفری علیه سوچی در میان ده‌ها پرونده دیگری است که علیه سوچی ۷۶ ساله و در پی کودتای ارتش در فوریه ۲۰۲۱ مطرح شده که باعث سقوط دولت و دستگیری تعدادی از مقام‌های ارشد این کشور شده است.

در صورتی که سوچی در تمامی این پرونده‌ها مجرم شناخته شود، برایش بیش از ۱۰۰ سال حبس در پی خواهد داشت.

حامیان سوچی و تحلیلگران مستقل می‌گویند این اتهامات علیه وی با هدف مشروع ساختن کودتای نظامی در میانمار و جلوگیری از حضور وی در عرصه سیاست مطرح شده است.

سوچی ماه گذشته میلادی به دو فقره جرم گناهکار شناخته و به چهار سال حبس محکوم شد اما چند ساعت پس از حکم، مین آنگ هلاینگ، رهبر نظامیان حاکم بر میانمار این حکم را به نصف کاهش داد.

حزب سوچی در انتخابات پارلمانی ۲۰۲۰ پیروز شد اما ارتش مدعی بود که انتخابات با تقلب گسترده‌ای همراه است و باید بررسی بیشتری صورت گیرد.

کودتای ارتش در میانمار بلافاصله با اعتراضاتی گسترده و سراسری در این کشور همراه شد و نیروهای امنیتی با نیرویی مرگبار به سرکوب معترضان پرداخته که در این میان، بیش از ۱۴۰۰ غیرنظامی کشته شدند.

اعتراضات صلح آمیز و این سرکوب‌ها ادامه داشته و درگیری مسلحانه نیز رشد پیدا کرده به طوریکه کارشناسان سازمان ملل هشدار داده اند که میانمار ممکن است به ورطه جنگ داخلی بیفتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۱۱:۴۹

گویی که دست الهی وچوب بی صدای الهی برفرق سوچی خورد، مگرهمین خانم نیست که دربرابرآوارگی میانماریها وجنایاتی که درحق آنان شد، سکوت اختیارکردواعتراض نکرد؟؟@!!.

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۱۲:۵۷

همیشه قدیمیا می گفتند که تنها گناهی که هم در این دنیا و هم در آخرت بندگان خدا تنبیه و توبیخ می شود ظلم است و چه ظلمی از این بالاتر که شخص اول مملکت که قرار بود نماد صلح و عدالت باشد با حمایت و ... از ارتش تا دندان مسلح که برای کشتن مسلمانان روهینگیا یا همان میانمار قد علم کرد و به تبعات آن ظلم در زندان نمور آن کشور بیافتد تا در آخرت با شهیدان آن کشور چگونه روبرو شود را تو خود بخوان از این مجمل ....

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۱۴:۱۰

نتیجه بخشی از جنایاتش رو داره میبینه

avatar
۱۴۰۰-۱۰-۲۰ ۲۰:۵۵

حقشه وقتی قدرتی داشت جلوی قتل و غارت و تجاوز به روهینگای سکوت کرد الان بگذار ۲۰۰ سال زندان بماند به ما چه