• پنجشنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1400110705157
  • خبرنگار : 71553

ماجرای فاسد شدن چندصد تن سویای دامی در بندر امام چیست؟

ماجرای فاسد شدن چندصد تن سویای دامی در بندر امام چیست؟

هنوز چند هفته از انتشار اخبار جوانه زدن جوهای دامی وارداتی در یکی از بنادر کشور نگذشته که اخیرا ویدویی مبنی بر فاسد شدن چند صد تن سویای دامی در بندر امام منتشر شده است.

به گزارش ایسنا، چندی پیش ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که در آن نشان می داد بخشی از جوهای وارداتی به جای اینکه به دست تولیدکنندگان برسد، به دلیل عدم ترخیص به موقع در بندر چابهار جوانه زده و سبز شده اند.

این موضوع بلافاصله از سوی گمرک تایید و اعلام شد که این محموله ۱۳۵ هزار تنی جو از طریق شرکت پشتیبانی امور دام وارد شده است که ۹۰ درصد آن (حدود ۱۲۰ هزار تن) ترخیص شده و حدود ۱۰ درصد آن یعنی ۱۵ هزار تن در بندر باقی مانده است که باید با صدور کد رهگیری بانک ترخیص می شد ولی با گذشت دوماه هیچ اقدامی از سوی شرکت پشتیبانی امور دام برای ارائه به گمرک و ترخیص باقی مانده انجام نشده است‌.

شرکت پشتیبانی امور دام نیز در واکنش به این موضوع اعلام کرد که باقی مانده این محموله ها به وزن حدود ۱۵ هزار تن بخاطر پر بودن ظرفیت انبارها در  داخل بندر قرار داده شد و با توجه به پیش بینی هایی که از قبل شده بود، برای محافظت از باران روی آن چادر کشیده شد که بعد از پایان بارندگی چادرها کنار زده شد و محموله هوادهی شد.

اخیرا اما ویدیوی دیگری در فضای مجازی منتشر شده که در آن نشان می دهد چندصدتن سویای دامی در بندر امام منجمد و فاسد شده است و قابل استفاده نیست.

ویدیویی که سوالاتی بسیاری به ذهن متبادر می کند. مثلا اینکه این نهاده ها برای کیست و چرا در بنادر رسوب کرده و وارد چرخه مصرف نشده است؟ آیا کالایی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شده و دولت دائم بر کمبود این ارز تاکید دارد، این گونه باید نگهداری شود؛ آنهم زمانی که دامداران نسبت به تامین نهاده های دامی گله مند هستند؟ آیا نظارتی بر محموله های وارداتی در بنادر نیست؟

سوالاتی که نیاز است هرچه سریعتر از سوی دستگاه های مربوطه در خصوص آن روشنگری صورت گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۱۹:۱۴

دو ماه نه جو نه ذرت دادید برق دامداری چاه صنعتی تجاری حساب میکنی کجاست حمایت از تولید ما که ندیدیم ما هم تعطیل میکنیم بجز ورشکستگی هیچی نصیب مون نشد

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۷ ۲۳:۲۰

به مسعولین بگید به داد دامدارا برسین دامها گرسنه هستن صنعت دامداری داره نابود میشه

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۸ ۰۲:۱۳

متأسفم برا کسی که باعث وبانی شه کسی که نظارت میکنه

avatar
۱۴۰۰-۱۱-۰۹ ۲۰:۲۵

چرا باید برکت خدا تو بنادر فاسد بشه و بدست مصرف کننده نرسه.چرا دولت رئیسی هیچ اقدامی نمیکنه.مگه بیت المال نیست.چرا با این کارتون به مملکت و صنعت دامداری ضربه میزنین.