• شنبه / ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ / ۱۲:۰۸
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1400111611937
  • خبرنگار : 71415

نارضایتی‌ها از بایدن همچنان رو به صعود است

نارضایتی‌ها از بایدن همچنان رو به صعود است

نتایج نظرسنجی جدید رویترز - ایپسوس نشان داد، محبوبیت رئیس‌جمهوری آمریکا به پایین‌ترین سطح دوره ریاست جمهوری‌اش سقوط کرده و این خطری برای حزب دموکرات اوست که با دورنمای از دست دادن کنترل دو مجلس کنگره در انتخابات میان‌دوره‌ هشتم نوامبر مواجه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، نظرسنجی سراسری رویترز - ایپسوس که در تاریخ‌ دوم و سوم فوریه انجام شد، نشان داد که ۴۱ درصد از بزرگسالان آمریکایی عملکرد جو بایدن را در مقام ریاست جمهوری آمریکا تایید کردند، در حالی که ۵۶ درصد با این عملکرد مخالف بوده و مابقی آنها نیز نسبت به نظرشان مطمئن نبودند.

نظرسنجی که هفته قبل برگزار شد، نشان داد بایدن ۴۵ درصد تایید عملکرد و ۵۰ درصد نارضایتی از عملکردش کسب کرده است.

به نظر می‌رسد آمریکایی‌ها به طور فزاینده‌ای از همه‌گیری کووید-۱۹ و تبعات اقتصادی آن خسته شده‌اند. این نظرسنجی نشان می‌دهد که از هر ۱۰ نفر شش نفر فکر می‌کنند که کشورشان در مسیر اشتباهی حرکت می‌کند و مسائل اقتصاد و سلامت عمومی بیشتر از بقیه مسائل به عنوان نگرانی‌های اصلی ذکر شدند.

جو بایدن پس از کسب محبوبیت‌های بیش از ۵۰ درصد در ماه‌های اول ریاست جمهوری خود، از اواسط ماه اوت شاهد افت محبوبیتش همچنان که مرگ و میر ناشی از کووید-۱۹ در سراسر کشورش افزایش یافته و دولت مورد حمایت آمریکا در افغانستان سقوط کرد، بود.

دموکرات‌ها به طور فزاینده‌ای نگران هستند که نارضایتی از ریاست جمهوری بایدن به قیمت از دست رفتن اکثریت آنها در کنگره در انتخابات میان‌دوره‌ای بعدی تمام شود. اگر جمهوری‌خواهان کنترل مجلس نمایندگان یا سنا را در دست بگیرند، برنامه قانونگذاری بایدن محکوم به شکست می‌شود.

با این حال این رکورد کاهش محبوبیت بایدن هنوز بالاتر از رکورد ۳۳ درصدی است که رئیس جمهور قبل از او یعنی دونالد ترامپ در دسامبر ۲۰۱۷ کسب کرد.

نظرسنجی رویترز - ایپسوس به زبان انگلیسی به صورت آنلاین در سراسر آمریکا انجام شد. در این نظرسنجی از مجموع ۱۰۰۵ بزرگسال، از جمله ۴۴۳ دموکرات و ۳۷۷ جمهوری‌خواه، پرسش شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۱۱-۱۶ ۱۴:۴۸

با این اوضاع و احوال آمریکا باید تیم مذاکره کننده ایران با حواس جمع و گرفتن تضمین هائی که هم از حقوق قانونی بین المللی و هم قوانین کمیته حقوقدانان سازمان ملل و حقوق ذیل منشور سازمان ملل برخوردار شویم تا ایران بتواند در مجامع حقوقی جهانی و بین المللی از حق خودش دفاع کند..............کاری که نتوانست برای احقاق حق خود در قرارداد برجام2015 انجام بدهد.................