• سه‌شنبه / ۳ اسفند ۱۴۰۰ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400120302261
  • خبرنگار : 71368

مذاکره با استارتاپ ها برای طراحی سامانه هوشمند تاکسی ها

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران از مذاکره با استارتاپ ها برای ایجاد سامانه هوشمند در تاکسی ها خبر داد.

به گزارش ایسنا، اسماعیل بگی در جریان رسیدگی به لایحه نرخ کرایه تاکسی در سال آینده در خصوص هوشمدسازی پرداخت کرایه تاکسی گفت: سه دسته کاربری عمده در تاکسیرانی داریم که تاکسی های خطی ، گردشی و ویژه را شامل می شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر در تاکسی های ویژه که مربوط به فرودگاه های مهرآباد و امام خمینی هستند این سیستم هوشمند راه اندازی شده است، گفت: در مورد تاکسی های خطی کیو آر کد نصب کردیم که در سه نقطه تاکسی این برچسب ها نصب شده است که مسافر می تواند به محض ورود به تاکسی از طریق این کدها نرخ دقیق  کرایه را متوجه شود.

وی افزود: در مورد تاکسی های تلفنی و گردشی با چند استارتاپ وارد مذاکرده شدیم که سامانه هوشمند ما را پوشش دهند.

وی در مورد چرایی عدم ارائه جدول کرایه ها به شورا گفت: در ۴ سال اخیراین جدول از تاکسیرانی درخواست نشده است اما حالا به واسطه حساسیت شورای جدید این جدول را آماده می کنیم و به کمیسیون حمل و نقل ارائه می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha