• شنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ / ۱۱:۴۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1401032819512
  • منبع : جمعیت هلال احمر

تاکید بر ضرورت انعکاس فعالیت‌های هلال‌احمر ایران در سطح بین‌الملل

تاکید بر ضرورت انعکاس فعالیت‌های هلال‌احمر ایران در سطح بین‌الملل

رئیس جمعیت هلال‌احمر کشورمان و نماینده دائم جمهوری اسلامی در مقر اروپایی سازمان ملل در ژنو، بر ضرورت ارتباط، همکاری و هماهنگی بیشتر برای انعکاس فعالیت‌ها و برنامه‌های جمعیت در سطح بین الملل تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، پیرحسین کولیوند که همراه هیاتی برای شرکت در نشست مجمع عمومی و شورای نمایندگان نهضت جهانی صلیب سرخ و هلال‌احمر به ژنو سفر کرده، پس از ورود به این شهر با اسماعیل بقایی هامانه، سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در مقر اروپایی سازمان ملل متحد در ژنو دیدار کرد.

بر اساس اعلام روابط عمومی جمعیت هلال احمر، موضوعات و مباحث مشترک بشردوستانه، تغییرات اقلیمی به خصوص پدیده ریزگردها و گرد و غبار، مهاجرت و پناهندگان، نشست‌های زیست‌محیطی سال ۲۰۲۲، مساله تحریم‌ها، قربانیان بمباران شیمیایی سردشت و همکاری‌های بلند مدت دولت جمهوری اسلامی با کمیته بین المللی صلیب سرخ و فدراسیون بین المللی از جمله مهم‌ترین مباحث و موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

همچنین در ادامه این دیدار،  موضوع ترویج و آموزش حقوق بین الملل بشردوستانه در میان نیروهای مسلح در داخل کشور نیز مورد بحث و بررسی طرفین قرار گرفت و به نقش مهم و ارزنده کمیته ملی حقوق بشردوستانه جمهوری اسلامی ایران در این راستا اشاره شد.

در همین زمینه بخوانید:‌ سفر رییس جمعیت هلال احمر به ژنو

در پایان نیز، کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد مقر اروپایی سازمان ملل متحد، خواهان ارتباط، همکاری و هماهنگی بیشتر برای انعکاس فعالیت‌ها و برنامه های جمعیت در سطح بین المللی شدند. همچنین سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژنو و همکاران ایشان به عضویت افتخاری جمعیت هلال احمر درآمدند.


به گزارش ایسنا، بیست و سومین نشست مجمع عمومی جمعیت‌های ملی صلیب سرخ و هلال احمر از ۲۹ تا ۳۱ خرداد در شهر ژنو و با حضور رؤسا و نمایندگان جمعیت‌های ملی، فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ می‌شود.  در این نشست رئیس، نواب رئیس و جمعیت‌های ملی عضو هیأت حاکمه انتخاب می‌شوند و موضوعاتی همچون توسعه جمعیت‌های ملی، تغییرات اقلیمی و محیط زیستی و مهاجرت مورد بحث و تبادل قرار خواهد گرفت. علاوه بر این موضوعات طرح شده در کمیته میانجی‌گری و انطباق، گزارش کمیسیون‌ها و کمیته‌ها شامل کمیسیون جوانان، کمیسیون خطر، حسابرسی و کمیسیون انطباق و میانجی‌گری نیز در اولویت بررسی قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha