• شنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۱ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1401041107112
  • خبرنگار : 50105

افت بازارهای جهانی فلزات صنعتی

 افت بازارهای جهانی فلزات صنعتی

بهای فلز مس به زیر ۸۰۰۰ دلار در هر تن سقوط کرد و به پایین‌ترین حد خود از اوایل سال ۲۰۲۱ رسید زیرا تشدید نگرانی‌ها در مورد کندی اقتصاد جهانی باعث افت بازارهای فلزات صنعتی شده است.

به گزارش ایسنا، این فلز که به طور گسترده به عنوان اقتصادی‌ترین فلز جهانی در نظر گرفته می‌شود، در بورس فلزات لندن با ۳.۵ درصد کاهش به ۷۹۷۰ دلار و ۵۰ سنت در هر تن رسید که پس از بدترین سه ماهه خود از زمان شروع همه‌گیری، ضرر را افزایش داد. به نظر می‌رسد سرمایه‌گذاران به طور فزاینده‌ای متقاعد شده‌اند که در بحبوحه سیاست‌های پولی سختگیرانه و بحران انرژی با محوریت اروپا، رشد اقتصادی کاهش می‌یابد.

تحلیلگران اظهار کردند نگرانی‌های فزاینده‌ای در مورد تقاضای جهانی وجود دارد. بر اساس سناریوی فرود سخت برای اقتصادهای آمریکا و اروپا، در حالی که بهبود ضعیف در چین قادر به جبران کاهش تقاضای جهانی نیست، بازار مس در دو سال آینده با حدود ۱۰ درصد مازاد عرضه کل مواجه خواهد شد.

آلومینیوم و روی نیز زیان‌های خود را افزایش دادند و پس از آنکه شاخص شش فلز پایه بورس فلزات لندن، شدیدترین رکود سه ماهه خود را از زمان بحران مالی سال ۲۰۰۸ تجربه کرد، نیمه دوم را با وضعیت رکود آغاز کردند. این یک تغییر سریع نسبت به شرایط اوایل سال است؛ زمانی که ترکیبی از تقاضای رونق، مشکلات لجستیکی و قطع تولید باعث افزایش قیمت فلزات از جمله مس و نیکل شد.

قیمت مس در آخرین اعلام به ۷۹۸۱ دلار و ۵۰ سنت در هر تن رسید. آلومینیوم ۲.۴ درصد کاهش و نیکل ۵.۴ درصد کاهش داشت. سنگ آهن نیز در سنگاپور سقوط کرد زیرا نگرانی‌ها مبنی بر اینکه دولت چین در زمان تقاضای ضعیف و افزایش ذخایر، محدودیت تولید فولاد را اجباری خواهد کرد، افزایش یافت.

بر اساس گزارش بلومبرگ، نقاط روشنی برای فلزات وجود دارد زیرا تقاضای چین به تدریج از قرنطینه‌های کووید بهبود می‌یابد و دولت محرک‌هایی از جمله پول نقد بیشتر برای هزینه‌های زیرساختی را افزایش می‌دهد. رکود بازار املاک کشور در ماه ژوئن کاهش یافت و فعالیت‌های صنعتی نیز قوی‌تر از حد انتظار بازگشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha