• سه‌شنبه / ۲۱ تیر ۱۴۰۱ / ۱۸:۰۷
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1401042114647
  • خبرنگار : 71431

۲۵ پل شهری تهران مقاوم‌سازی شد

۲۵ پل شهری تهران مقاوم‌سازی شد

معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در تشریح آخرین وضعیت بهسازی لرزه‌ای پل‌های شهری تهران از مقاوم‌سازی ۲۵ پل توسط معاونت فنی عمران شهرداری تهران خبر داد و گفت که ۴۱ پل نیازمند مقاوم‌سازی است.

به گزارش ایسنا، اسماعیل سلیمی در پیش جلسه هیات امنای سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران که برای بررسی اهداف و شاخص‌های راهبردی برنامه پنج ساله سوم شهرداری تهران در حوزه ایمنی و تاب آوری شهری برگزار شد، به مقاوم‌سازی شریان‌های حیاتی شهر تهران اشاره کرد و گفت: در مقاوم‌سازی شریان‌های حیاتی شهر تهران شرکت گاز حدود ۸۰ درصد پیشرفت داشته است که قابل تقدیر است و جلسات هماهنگی سازمان مدیریت بحران تهران با شرکت گاز به طور مرتب برگزار می‌شود. شرکت آبفا در حوزه مقاوم‌سازی نیاز به تاکید بیشتری دارد و کمترین مقاوم سازی را داشته است.

معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به مجوز به‌سازی لرزه‌ای نسبی ساختمان‌های شهر تهران افزود: ۴۵۰۰ هکتار بافت فرسوده داریم که حدود پنج درصد از شهر تهران و ۱۵ درصد از جمعیت شهر تهران در این بافت فرسوده ساکن هستند. در حال حاضر وام فقط به نوسازی بافت فرسوده تعلق می‌گیرد اما بر اساس مصوبات جلسات قرار گاه ایمنی کالبدی شهری تهران با حضور شهردار تهران برگزار شد، برای بهسازی لرزه‌ای نسبی ساختمان ها نیز وام تعلق می‌گیرد.

به گفته وی در بافت فرسوده ۲۸۰ هزار پلاک ناایمن داریم که تاکنون ۱۰۰ هزار پلاک توسط سازمان نوسازی شهرداری تهران نوسازی شده و از ۱۸۰ هزار پلاک باقی مانده‌ نیز ۱۰ درصد نیازمند به‌سازی لرزه‌ای هستند و مابقی باید تخریب و نوسازی شوند.


سلیمی در تشریح آخرین وضعیت بهسازی لرزه‌ای پل های شهری تهران نیز گفت:‌بر اساس مطالعات به‌سازی لرزه‌ای پل‌های شهر تهران برنامه پنج ساله دوم و سوم توسعه شهرداری در تهران  ۶۶ پل نیازمند بازسازی بود که ۲۵ پل توسط معاونت فنی عمران شهرداری تهران مقاوم سازی شده است و ۴۱ پل نیازمند مقاوم‌سازی است.

در همین زمینه بخوانید:‌ تکمیل سامانه هشدار سریع زلزله تهران تا پایان امسال


سردار جلالی، رئیس سازمان پدافندغیرعامل نیز در این نشست گفت:‌ در این جلسه به دنبال ایجاد هماهنگی و هم افزایی در برنامه های مدیریت بحران و پدافند غیر عامل هستیم که مبانی اولیه آن هماهنگ شده است و اگر با یاری خدا در ادامه هم به نتیجه برسد می‌توانیم در آموزش‌ها، تامین تجیهزات، برگزاری مانور و ... با یکدیگر هم افزایی داشته باشیم.

وی به نقش نیروهای داوطلب مردمی در حوادث نیز اشاره کرد و گفت:‌ نقش نیروهای داوطلب مردمی در مدیریت بحران مهم و موثر است و زلزله سر پل‌ذهاب نشان داد به‌کارگیری و هماهنگی نیروهای داوطلب می‌تواند ظرفیت خوبی ایجاد کند. مشخصا نیروهای بسیج وسایر نیروهای داوطلب می‌توانند در این زمینه‌ها کمک بسیاری داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha