• دوشنبه / ۲۷ تیر ۱۴۰۱ / ۱۵:۵۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1401042718515
  • خبرنگار : 71589

تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه "واشنگتن" نشان داد؛

مصرف الکل برای افراد زیر ۴۰ سال خطرناک‌تر است

مصرف الکل برای افراد زیر ۴۰ سال خطرناک‌تر است

مصرف الکل برای همه افراد در هر سنی خطرناک است، اما یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که مصرف این ماده برای افراد زیر ۴۰ سال با آسیب‌ها و خطرات بیشتری همراه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از آی‌ای، تحقیقات جدید پژوهشگران دانشگاه واشنگتن در پروژه "مطالعه بار جهانی بیماری‌ها" که در این دانشگاه انجام و توسط "بنیاد بیل و ملیندا گیتس" پشتیبانی می‌شود، تخمین زده است که ۱.۳۴ میلیارد نفر در سال ۲۰۲۰ مقادیر خطرناک و مضری الکل مصرف کرده‌اند و همچنین نشان می‌دهد که مصرف الکل برای افراد زیر ۴۰ سال با خطرات و آسیب‌های بیشتری همراه است.

پیام کلیدی این مطالعه این است که هیچ‌کس، به ویژه افراد زیر ۴۰ سال نباید الکل مصرف کنند.

دکتر امانوئلا گاکیدو (Emmanuela Gakidou) نویسنده ارشد این مطالعه، استاد علوم معیارهای سلامت در موسسه سنجش و ارزیابی سلامت (IHME) در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن می‌گوید: پیام ما ساده است؛ مردم نباید نوشیدنی الکلی بنوشند. اگرچه ممکن است این تصور واقع‌بینانه نباشد که جوانان از مصرف الکل خودداری کنند، اما ما فکر می‌کنیم که مهم است که آخرین شواهد علمی را در مورد این موضوع به اشتراک بگذاریم تا همه بتوانند در مورد سلامت خود تصمیمات آگاهانه‌ای بگیرند.

این مطالعه جدید اولین مطالعه‌ای است که خطر مصرف الکل را بر اساس منطقه جغرافیایی، سن، جنسیت و سال گزارش می‌کند. این مطالعه داده‌های مربوط به مردان و زنان ۱۵ تا ۹۵ ساله و بالاتر را بین سال‌های ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۰ در ۲۰۴ کشور و منطقه بررسی کرده است.

این مطالعه نشان داد که در هر منطقه، مهم‌ترین بخش از جمعیتی که مقادیر مضری الکل مصرف می‌کنند، مردان ۱۵ تا ۳۹ ساله هستند. این تحقیق همچنین نشان داد که ۶۰ درصد از صدمات ناشی از مصرف الکل در بین افراد این گروه سنی شامل تصادفات رانندگی، خودکشی و ارتکاب قتل رخ داده است.

محققان می‌گویند به طور کلی در این سنین، مطلقاً هیچ مزیتی برای سلامتی در ارتباط با نوشیدن الکل وجود ندارد و فقط خطرات و آسیب برای سلامتی به وجود می‌آورد.

این اولین بار نیست که یک مطالعه علمی نتایج نگران‌کننده‌ای را در مورد نوشیدن الکل گزارش می‌دهد. نسخه‌ای از یک مطالعه مشابه که در سال ۲۰۱۸ منتشر شد نیز نتایج مشابهی را با این مطالعه جدید نشان داده بود.

این مطالعه جدید در مجله The Lancet منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha