• جمعه / ۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۰۱
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 1401120503295
  • خبرنگار : 71263

کاهش صادرات روسیه محرک صعود نفت شد

کاهش صادرات روسیه محرک صعود نفت شد

قیمت نفت روز جمعه تحت تاثیر چشم انداز صادرات کمتر روسیه که افزایش ذخایر آمریکا را تحت‌الشعاع قرار داد، برای دومین روز متوالی افزایش پیدا کرد.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۶۷ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش یافت و به ۸۲ دلار و ۸۸ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۶۱ سنت معادل ۰.۸ درصد افزایش، به ۷۶ دلار در هر بشکه رسید.

 نفت برنت و شاخص نفت آمریکا در معاملات روز پنجشنبه تحت تاثیر برنامه روسیه برای کاهش صادرات نفت از بنادر غربی به میزان ۲۵ درصد در مارس که بسیار بیشتر از کاهش برنامه‌ریزی شده تولید به میزان ۵۰۰ هزار بشکه در روز خواهد بود، با حدود دو درصد افزایش، بسته شدند.

ئیپ جون رونگ، استراتژیست بازار در موسسه مالی "آی جی" در این باره گفت: ذخایر بالاتر از حد انتظار نفت آمریکا، همچنان دورنمای تقاضا برای نفت را به چالش می‌کشد اما انتظارات برای تولید کمتر روسیه تا حدودی تاثیر ذخایر بالای آمریکا را جبران کردند.

ذخایر نفت آمریکا به بالاترین حد خود از ماه می سال ۲۰۲۱ رسیده است. طبق آمار اداره اطلاعات انرژی آمریکا، ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به ۱۷ فوریه، به میزان ۷.۶ میلیون بشکه افزایش یافت و به حدود ۴۷۹ میلیون بشکه رسید.

قیمت نفت پس از رشد حدود چهار درصدی که در هفته پیش داشت، از ابتدای هفته جاری تاکنون اندکی کاهش نشان می‌دهد که تحت تاثیر نگرانی‌ها نسبت به افزایش بیشتر نرخ بهره و تحکیم ارزش دلار بوده است. جزئیات نشست ماه گذشته بانک مرکزی آمریکا نشان داد اکثر مقامات فدرال رزرو انتظار دارند نرخ تورم بالا بماند که به معنای تحکیم بیشتر سیاست پولی خواهد بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم انداز افزایش بیشتر نرخ بهره، از شاخص دلار پشتیبانی کرد و این شاخص در مسیر ثبت چهارمین رشد هفتگی متوالی قرار دارد. شاخص دلار از ابتدای فوریه تاکنون، حدود ۲.۵ درصد رشد کرده است. دلار قویتر، معاملات کالاهایی از جمله نفت که به این ارز قیمت گذاری می شوند را برای خریداران غیرآمریکایی گران‌تر می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha