• جمعه / ۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1401120503394
  • خبرنگار : 71616

حرکت معکوس قیمت سکه و قیمت طلای جهانی

حرکت معکوس قیمت سکه و قیمت طلای جهانی

در یک هفته اخیر، علیرغم افت بهای جهانی طلا، نوسان نرخ ارز در بازار داخل، بازار سکه و طلا را هم دنباله‌روی خود در مسیر صعودی کشاند و سبب شد هر قطعه سکه تمام به مرز۳۰ میلیون تومان برسد.

به گزارش ایسنا، بازار طلای جهانی در هفته‌ای که گذشت، همچنان روند کاهشی خود را (که چند هفته‌ای است طی می‌کند)   ادامه داده و در نهایت با افت ۱۹ دلاری نسبت به ابتدای هفته که ۱۸۴۳ دلار بود به ۱۸۲۴ دلار رسید.

علیرغم افت بهای جهانی طلا، در پی نوسان افزایشی نرخ ارز در داخل، بازار سکه و طلا هم دنباله‌روی نرخ ارز، مسیری صعودی را طی کرد.

طبق اعلام اتحادیه طلا و جواهر تهران به ایسنا، در هفته‌ای که گذشت، هر مثقال طلای ۱۷ عیار با افزایش ۸۲۰ هزار تومان نسبت به ابتدای هفته در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه) ۱۰ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان 

قیمت داشت و هرگرم طلای ۱۸ عیار دو میلیون و ۴۸۱ هزار تومان معامله شد که نسبت به ابتدای هفته ۱۸۹ هزار تومان تقویت شده است.

در پایان این هفته، سکه تمام طرح جدید و همچنین سکه تمام طرح قدیم هر کدام یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان نسبت به ابتدای هفته افزایش قیمت داشته و به ترتیب در آخرین معاملات پایانی هفته، سکه تمام طرح جدید ۳۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و هر قطعه سکه تمام طرح قدیم ۲۸ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تعیین قیمت شده‌اند.

نیم سکه و ربع سکه نیز هر یک ۷۰۰ هزار تومان افزایش قیمت را در این هفته تجربه کرده‌اند.

هر قطعه نیم سکه ۱۶ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و ربع سکه ۱۰ میلیون و ۹۵۰ هزار تومان در آخرین معاملات روز گذشته (پنجشنبه) تعیین قیمت شدند.  

در یک هفته اخیر بهای سکه گرمی نیز ۴۰۰ هزار تومان تقویت شده و به پنج میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۱-۱۲-۰۹ ۰۸:۰۸

درست است که در وهله اول، عجیب بنظر می رسد، اما کاملا منطقی است. بانک مرکزی آمریکا و دیگر سیاستگزاران، موفق شدند که ارزش دلار در برابر نفت، در شرایط جنگی، افت زیادی نکند و اکنون که بسمت بهار می رویم، و نیاز به انرژی کم می شود، شاهد افزایش ارزش دلار در برابر طلا و نفت و گاز هستیم. اما چون ارزش پول ریال وابسته به صادرات نفت با تخفیف هست، نه تنها ارزش ریال پایین می آید، بلکه ارزش طلا نیز، برخلاف آمریکا، بالا می رود. در واقع آن چیزی که به عنوان حباب مطرح می شود زمانی درست است که قیمت دلار به صورت دستوری تعیین شود، درحالیکه اکنون با دلار کمتر می توانید طلای بیشتر بخرید، پس در هر کشوری که بخواهد دلارش را ارزان بفروشد، بهتر است دلار خرید و مهاجرت کرد و یا اینکه صبر کرد تا تولید چین به اوج رسیده و سپس با افزایش قیمت نفت دوباره طلا خرید.