• شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۲
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 1402023018911
  • منبع : شرکت ارتباطات زیرساخت

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت:

ظرفیت شبکه انتقال کشور ۷.۶ ترابیت افزایش یافت

ظرفیت شبکه انتقال کشور ۷.۶ ترابیت افزایش یافت

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از تحقق ۴۰ درصدی افزایش ۲۰ ترابیت بر ثانیه ظرفیت شبکه انتقال کشور بر اساس توان داخلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمد جعفرپور- مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت- با اشاره به برگزاری مراسم افتتاح پروژه‌های ارتباطی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات هم‌زمان با روز ارتباطات و با حضور رئیس‌جمهوری گفت: یکی از پروژه‌هایی که در این مراسم افتتاح شد توسعه و ارتقاء پایداری شبکه انتقال بود.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت شبکه انتقال در ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم، ۳۵.۸ ترابیت بر ثانیه بوده که تمام تجهیزات آن خارجی بود، افزود: در دولت سیزدهم، وزارت ارتباطات برنامه‌ریزی کرد که تا پایان سال ۱۴۰۲ یعنی ظرف مدت ۳۶ ماه ظرفیت انتقال کشور را دو برابر کند که ۷۰ درصد از این افزایش با استفاده از تجهیزات بومی باشد. بنابراین برای نخستین بار قراردادی به ارزش ۷۰۰۰ میلیارد ریال که بزرگ‌ترین قرارداد بومی‌سازی شرکت زیرساخت و وزارتخانه محسوب می شد، منعقد و قرار شد با استفاده از تجهیزات بومی ۲۰ ترابیت ‌بر ثانیه به ظرفیت شبکه انتقال کشور اضافه شود.

طبق اعلام شرکت ارتباطات زیرساخت، جعفرپور با بیان اینکه خرسندیم که اعلام کنیم حدود ۴۰ درصد از این بومی‌سازی محقق شده است، تصریح کرد: به عبارتی ظرفیت شبکه انتقال کشور۷.۶ ترابیت بر ثانیه افزایش یافت که در مراسم افتتاح پروژه‌های ارتباطی وزارت ارتباطات توسط رئیس جمهوری افتتاح شد و در مدار قرار گرفت و هم اکنون به‌ صورت عملیاتی در حال استفاده است.

معاون وزیر ارتباطات خاطرنشان کرد: جالب است که بدانید هم‌زمان با انعقاد قرارداد با شرکت داخلی، نمایندگان شرکت‌های رقیب خارجی پیگیر جذب این پروژه‌ها بوده و توان داخلی ایران را انکار می‌کردند، با این‌حال ما بی‌توجه به این پیغام‌ها و اعتماد به توان نخبگان جوان ایرانی قرارداد را منعقد کردیم و خوشبختانه شرکت‌های داخلی نیز در این حوزه سربلند شدند.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: با حمایت صورت گرفته از شرکت داخلی تولیدکننده تجهیزات شبکه انتقال و با تکیه‌ بر تجربه موفق پشت سر گذاشته در داخل کشور، تعدادی از آن‌ها به صادرکننده تجهیزات شبکه تبدیل‌شده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha