• یکشنبه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ / ۱۰:۲۸
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402032817954
  • منبع : دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

چند نکته درباره پخت گوشت و مرغ فریز شده

چند نکته درباره پخت گوشت و مرغ فریز شده

متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، گفت: از زمانی که گوشت یا مرغ برای یخ‌زدایی در دمای اتاق قرار می‌گیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.

به گزارش ایسنا، دکتر غزاله اسلامیان با اشاره به اینکه انجماد باعث می‌شود که باکتری‌ها، مخمرها، کپک‌ها و سایر میکروب‌های گوشت و مرغ غیرفعال ‌شوند، اظهار کرد: زمانی که یخ گوشت باز شود میکروب‌ها می‌توانند مجددا فعال و تکثیر شوند.

وی در پاسخ به این سوال که گوشت منجمد را می‌توان مستقیما برای پختن غذا استفاده کرد یا خیر؟ گفت: این کار مشکلی برای سلامت گوشت ایجاد نمی‌کند ولی باید زمان پخت را تا ۵۰ درصد بیشتر در نظر بگیریم و از پخت کامل مطمئن شویم.

اسلامیان توصیه کرد: اگر گوشت یا مرغ را فریز می‌کنید، در قطعات کوچک‌تر برش دهید تا از پخت کامل آن مطمئن شوید.

وی ادامه داد: اطمینان حاصل کنید که گوشت و مرغ به دمای داخلی امن ۱۶۵ درجه فارنهایت (۷۴ درجه سانتی‌گراد) رسیده است با این حال، چند استثنا در این قانون وجود دارد؛ به عنوان مثال نباید مرغ و گوشت منجمد را در آرام‌پز یا در مایکروویو پخت چرا که این روش‌ها باعث می‌شوند که مرغ و گوشت برای مدت طولانی در دمای ناامن باقی بماند.

وی با تاکید بر اینکه یخ زدایی گوشت و مرغ در دمای یخچال ایمن‌ترین روش است، تصریح کرد: افرادی که وقت کمتری در اختیار دارند می‌توانند از وان یا حمام آب سرد یا برنامه برفک زدایی مایکروویو خود استفاده کنند.

بنابراعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، اسلامیان در خاتمه اضافه کرد: رعایت نکات ایمنی غذایی می‌تواند به افراد در حفظ سلامت و جلوگیری از مسمومیت غذایی کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha