• شنبه / ۱۰ تیر ۱۴۰۲ / ۰۴:۰۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402040704479
  • خبرنگار : 71635

تاکید وزیر اسبق بهداشت:

در برنامه هفتم توسعه به ۱۴ بند سیاست‌های کلی نظام سلامت توجه شود

در برنامه هفتم توسعه به ۱۴ بند سیاست‌های کلی نظام سلامت توجه شود

وزیر اسبق بهداشت با تاکید بر لزوم اصلاح نظام ساختاری حوزه سلامت در برنامه هفتم توسعه بر اجرای کامل ۱۴ بند سیاست‌های کلی سلامت ذیل این قانون تاکید کرد.

دکتر کامران باقری لنکرانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره لایحه برنامه هفتم توسعه در بخش سلامت، گفت: در این بخش نکات درخور توجهی وجود دارد که از جمله آن می‌توان به نگاه وابستگی دوگانه اشاره کرد که در قانون برنامه ششم توسعه مقداری تضعیف شده بود. اکنون به این امر توجه شده است که اگر فردی در بخش دولتی مشغول به کار است، در بخش خصوصی حضور نداشته باشد؛ البته شروطی برای فرد دیده شده است که درآمد مناسبی داشته باشد که نخواهد برای تامین معاش به بخش خصوصی مراجعه کند.

وی با تاکید بر اینکه باید ببینیم مشکل اصلی در حوزه سلامت چیست؟، تصریح کرد: فهم بنده این است که یکی از مهم‌ترین مشکلات ما درحوزه سلامت موضوع ساختاری و نظام پرداخت است که اگر برطرف نشود در بهترین شرایط تنها جزئی از مشکلات ما برطرف می‌شود.

وزیر بهداشت دولت نهم درباره بندهای ذکر شده پیرامون برنامه پزشکی خانواده و نظام ارجاع در برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: باید این امر را در قالب ساختار شبکه ببینیم و نظام پرداخت متناسب برای آن در نظر بگیریم و در عین حال فرایندها را به نوعی تعریف کنیم که یک ارتباط خوبی بین اجزاء مختلف از سطح اول مراجعه بیمار تا سطح نهایی فوق تخصص‌ها به وجود آید.

باقری لنکرانی ادامه داد: خوشبختانه در سال ۱۳۹۳ ابلاغیه سیاست‌های کلی نظام سلامت را داشتیم ولی متاسفانه طی ۹ سال گذشته نوع اقدامات صورت گرفته ارتباط وثیقی با این سیاست‌ها نداشته است، توقع ما این است که مجلس شورای اسلامی در لایحه برنامه هفتم توسعه به آن ۱۴ بند سیاست‌های کلی نظام سلامت توجه بیشتری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۱۰ ۱۰:۱۷

خوب است کمیسیون ها در حین بحث در بخش های مختلف برنامه از وزاری وصاحب نظران آن مبحث در جلسات دعوت کنند ونظراتشان را بشنوند