• پنجشنبه / ۱۵ تیر ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402041509498
  • خبرنگار : 71660

پیشنهاد مدودف برای پایان یافتن جنگ اوکراین تنها «در چند روز»

پیشنهاد مدودف برای پایان یافتن جنگ اوکراین تنها «در چند روز»

رئیس‌جمهور سابق و معاون رئیس شورای امنیت روسیه گفت، درگیری مداوم میان مسکو و کی‌یف به دلیل ارسال تسلیحات غربی به اوکراین طولانی شده است اما این جنگ می‌تواند طی "چند روز" پایان یابد.

به گزارش ایسنا، دیمیتری مدودف، رئیس جمهور سابق و معاون رئیس شورای امنیت روسیه به خبرگزاری تاس گفت: اگر ناتو به خصوص آمریکا و دست‌نشانده‌هایش ارسال تسلیحات و مهمات به اوکراین را متوقف می‌کردند، "عملیات ویژه نظامی روسیه" طی چند ماه تمام می‌شد. با این حال اکنون هم می‌تواند طی چند روز تمام شود اگر واشنگتن و متحدانش ارسال تسلیحات را قطع کنند.

وی در ادامه با اشاره به فاجعه هیروشیما و ناکازاکی بیان کرد: هر جنگی صرف نظر از مقیاسش می‌تواند خیلی زود به پایان برسد... البته اگر یک قرارداد صلح امضا شود و یا اگر آن اقدامی انجام شود که آمریکایی‌ها در سال ۱۹۴۵ توسط تسلیحات هسته‌ای علیه ژاپن انجام دادند. حملات آمریکایی‌ها به خصومت‌های آن زمان پایان داد اما بهایش جان ۳۰۰ هزار غیرنظامی بود.

مدودف همچنین هشدار داد: روسیه از عضویت اوکراین در ناتو جلوگیری خواهد کرد حتی اگر وارد یک "درگیری دائمی" شود. هنگامی که صحبت از گسترش ناتو می‌شود، مسکو خواستار این است و پیشتر هم مطرح کرده که نگرانی‌های امنیتی‌اش باید تضمین شوند.

وی در پایان با اشاره به استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان گفت: این اقدام می‌تواند یک درگیری هسته‌ای را ایجاد کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha