• دوشنبه / ۱۹ تیر ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402041912046
  • خبرنگار : 71415

چین: آمریکا نگرانی‌های ما درباره تحریم‌ها را رفع کند

چین: آمریکا نگرانی‌های ما درباره تحریم‌ها را رفع کند

چین از آمریکا خواست "اقدام عملی" برای رفع نگرانی‌هایش درباره تحریم شرکت‌های چینی اتخاذ کند.

به گزارش ایسنا، اخیرا جنت یلن، وزیر خزانه‌داری آمریکا در سفر به چین بیش از ۱۰ ساعت نشست را با مقام‌های ارشد چینی در شهر پکن برگزار کرد.

به نوشته خبرگزاری رویترز، جنت یلن در سفر به پکن به دنبال کاستن از تنش‌ها بین این دو ابرقدرت جهان بوده و با وجود آنکه در روابط بین آنها تحولی صورت نگرفت، دو طرف مذاکراتشان را "مفید" توصیف و بر سر باز نگه داشتن مجاری "تمام سطوح" برای مذاکرات درباره اقتصاد توافق کردند.

این خبرگزاری همچنین نوشت، سفر این مقام آمریکایی به چین شانس برگزاری نشستی در آینده بین جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا و شی جینپینگ، رئیس جمهور چین در اواخر سال جاری میلادی، احتمالا در اجلاس ماه نوامبر سازمان همکاری اقتصادی آسیا-اقیانوسیه در سان فرانسیسکو را افزایش داده است.

جنت یلن قبل از ترک چین در روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران گفت، در دیدارهای او و همتایان چینی‌اش "اختلاف نظرهای چشمگیر آشکار شدند." وزارت دارایی چین نیز در بیانیه‌ای در صبح امروز دوشنبه پیام مشابهی را ارسال کرد.

این وزارتخانه در بیانیه خود نوشت: چین آمریکا را "ملزم می‌کند تا سرکوب شرکت‌های چینی را متوقف کند، ممنوعیت‌ها علیه محصولات تولیدی مربوط به منطقه سین‌کیانگ را بردارد و گام‌هایی ملموس برای پاسخگویی به نگرانی‌های بزرگ چین در حوزه روابط اقتصادی بین دو کشور اتخاذ کند."

آمریکا پیش از این برخی شرکت‌های چینی را به این بهانه که در منطقه سین‌کیانگ در غرب این کشور نیروی کار اجباری را مورد استفاده قرار می‌دهند تحت تحریم‌هایی قرار داد. پکن اتهاماتی مبنی بر استفاده از کار اجباری و رخ دادن هرگونه سواستفاده دیگر در آنجا را رد می‌کند.

در بیانیه وزارت دارایی چین همچنین نوشته شد، پکن معتقد است توسعه‌اش نه تنها ریسکی برای آمریکا نیست، بلکه یک فرصت را ایجاد می‌کند و اینکه "تقویت همکاری بین چین و آمریکا یک نیاز واقع‌گرایانه و انتخاب درستی برای دو کشور است."

بروس پانگ، اقتصاددان ارشد انستیتوی "جونز لانگ لاسال" در هنگ‌کنگ گفت:‌ "شروع مجدد مذاکرات چین-آمریکا در سطح عالی در حوزه‌های متنوع می‌تواند فضا را برای همکاری بیشتر در زمینه مسائل جهانی و دوجانبه ایجاد کند. من انتظار روابط بیشتر در سطح کاری در آینده پیش رو در زمینه طیفی از موضوعاتی که در آنها بیشتر از اختلاف‌نظر، اتفاق‌نظر هست، همچون تغییرات آب‌وهوایی و فهرست مربوط به کاهش تعرفه‌های گمرکی و مسائل دیگر را دارم."

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۴-۱۹ ۱۴:۲۹

وقتی ابرقدرتی مثل چین از تحریم های امریکا ترس و وحشت داره، جایگاه ویژه و ممتاز ایالات متحده امریکا رو در دنیای کنونی به زیبای به تصویر می کشه.