• دوشنبه / ۲ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۵:۲۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 1402050201344
  • خبرنگار : 71553

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت:

قیمت گوشت تعدیل می‌شود/ دامداران به تعهداتشان عمل نکردند

قیمت گوشت تعدیل می‌شود/ دامداران به تعهداتشان عمل نکردند

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی ضمن اشاره به اینکه دولت برنامه‌ریزی‌هایی را برای واردات گوشت انجام داده که موجب تعدیل قیمت‌ها در بازار خواهد شد، در مورد عدم تحویل دام از سوی دامداران توضیح داد.

مسعود رسولی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه دولت در ابتدای سال نرخی را برای مرغ تعیین کرد، گفت: متاسفانه بخشی از این مرغ‌ها در بازار آزاد با قیمت‌های بالاتر به فروش رفتند و دولت هم با وجود کنترل و نظارت نتوانست جلوی آن را بگیرد. بنابراین برای واردات مرغ برنامه‌ریزی کرد.

وی با اشاره به اینکه نرخ محصولات بسته‌بندی از اول سال تغییری نکرده، افزود: مرغ‌های وارداتی به شرکت‌های بسته بندی داده می شوند و شرکت‌ها نیز با همان نرخ تعیین شده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای و غرف میادین میوه و تره بار عرضه می‌کنند.

دبیر انجمن صنعت بسته‌بندی گوشت و مواد پروتئینی کشور تصریح کرد: زمانی شبکه رسمی توزیع، مرغ کمتری داشت و مرغ در شبکه غیر رسمی و با قیمت‌های غیرمصوب عرضه می‌شد ولی دولت با تقویت شبکه های غیر رسمی، نظارت و کنترل را بیشتر کرد.

به گفته وی ما نیز به عنوان بخش خصوصی تامین و واردات را انجام می‌دهیم. همین که مرغ برای شبکه‌های رسمی به اندازه نیاز تامین شود، شبکه های غیر رسمی نیز مرغ کمتری خواهند داشت.

رسولی در پاسخ اینکه چرا به جای واردات از دامداران داخلی گوشت خریداری نمی‌شود؟ گفت: از ابتدای سال شرکت پشتیبانی امور دام گوشت گوسفند و گوساله را از دامدار خریداری می‌کرد ولی از خردادماه زمانی که قیمت گوشت در بازار افزایش یافت دامداران دیگر دام هایشان را نفروختند. در حقیقت در ماه‌های اول خرید، دامداران به این قیمت‌ها راضی بودند ولی از خردادماه دام‌هایشان را نفروختند. بسیاری از دامداران قرارداد داشتند و بسیاری از آنها نیز هنوز قرارداد دارند، ولی به تعهدات خود عمل نکردند.

به گفته وی این موضوع باعث شد که دولت برنامه‌ریزی های لازم را در این بخش انجام دهد و برای تعدیل قیمت‌ها واردات انجام دهد.

این فعال بخش خصوصی در پاسخ به اینکه آیا افزایش هزینه‌های تولید دلیل دامداران برای عدم تحویل دام‌هایشان بود؟ گفت: دولت می‌تواند هزینه نهاده‌ها را تامین کند و نمی‌تواند سایر هزینه‌ها را بر عهده گیرد. هزینه‌های کارگری، حمل و نقل و... افزایش یافته و افزایش قیمت تمام شده موضوع درستی است.

وی در پایان گفت: هدف ما به عنوان بخش خصوصی این است که نرخ اقلام پروتئینی را در همین حد تا پایان سال نگه داریم. اگر نرخ تغییر نکند و مرغ نیز در شبکه‌های رسمی به حد نیاز تامین شود عرضه آن در بازارهای غیر رسمی کاهش پیدا می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۵-۰۲ ۱۷:۴۷

چرا خودتان را اذیت می کنید ، تعدیل چی ؟! چند روز همین خبر را کار کنید که مردم فکر کنند قراره اتفاقی بی افتد ! بعد هم عادی سازی شده و تمام .....

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۰۲ ۱۸:۳۵

مگه دیگه دامی هست

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۰۲ ۲۱:۵۶

دولت به تعهداتش درقبال دامداران وارزترجیهی عمل نکرد نهاده های دامی۵برابر گرانتشدتد گوشت از۱۵۰ تومان شد۴۰۰تومان دامداری ودامی نمونده

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۰۲ ۲۳:۲۵

من دامدار وامور دام جهاد کشاورزی فقط اجرای آیین نامه خودرا ملاک قرار داده وبا دامداران تعامل نمیکنه اگر با دامداران اختیار بده از ظرفیت کامل دامداری ها می‌توان تولید را بالا برد مثلا در یک گاوداری می‌توان با پروار بره به تولید گوشت کمک کرد ولی جهاد اجازه نمی‌دهد وایراد میگیرد

avatar
۱۴۰۲-۰۵-۰۳ ۱۱:۰۴

دولت مردان بهتراست قیمت دام زنده وجو یونجه دوسال گذشته رو مرور کنند علت گرانی گوشت معلوم میشه جو۱۱بود دام زنده۶۰ الان جو۹ دام زنده ۲۰۰ دامی نمونده