• جمعه / ۱۳ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۷:۰۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1402051106960
  • خبرنگار : 71650

وظایف «معاونت زنان» برای ترویج «حجاب»/ نظارت بر گسترش فرهنگ حجاب در بین زنان آسیب‌دیده

وظایف «معاونت زنان» برای ترویج «حجاب»/ نظارت بر گسترش فرهنگ حجاب در بین زنان آسیب‌دیده

معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری درباره وظایف محوله به این معاونت در خصوص ترویج عفاف و حجاب بر اساس لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۲۹ لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری به منظور تحقق اهداف این لایحه مکلف به انجام سه وظیفه است.

سه وظیفه معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در ترویج حجاب به شرح ذیل است:

۱- تشویق و حمایت از سازمانهای مردم نهاد فعال در عرصه ترویج سبک زندگی اسلامی خانواده محور و فرهنگ عفاف و حجاب با تأیید ستاد هماهنگی و راهبری اجرای مصوبه عفاف و حجاب در وزارت کشور

۲- همکاری با سازمان صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ترویج سبک زندگی اسلامی خانواده محور و نمادها و الگوهای لباسهای بومی ایرانی و تشویق و حمایت از مراکز تولید و توزیع لباس‌های ملی و اسلامی

۳- پیگیری برای گسترش سبک زندگی اسلامی خانواده محور و فرهنگ عفاف و حجاب در مورد زنان آسیب دیده و در معرض آسیب

در همین راستا معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پاسخ به پیگیری‌های خبرنگار ایسنا مبنی بر جزئیات وظایف محوله بر این معاونت در لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب»، اعلام کرد که احکام مرتبط با معاونت زنان در لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» برداشتی از شرح وظایف این معاونت در مصوبه ۸۲۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی است.

بنا بر اعلام معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، از این معاونت در تدوین مواد مرتبط با معاونت زنان در این لایحه نظرخواهی شده است.

به گفته این معاونت، همکاری با صدا و سیما و و زارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ترویج سبک زندگی اسلامی خانواده محور پیشنهادات این معاونت بوده است که در جلسات کمیسیون حقوقی و قضایی به بند ۲ ماده ۲۹ لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» افزوده شده است.

همچنین معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهور در خصوص چگونگی پیگیری این معاونت برای گسترش سبک زندگی اسلامی خانواده محور و فرهنگ عفاف و حجاب در مورد زنان آسیب دیده و در معرض آسیب که در بند سوم ماده ۲۹ لایحه «ترویج حجاب» به آن اشاره شده است، به ایسنا گفت: به موجب بند ۲ ماده ۱۹ همین قانون، سازمان بهزیستی کشور مسئولیت شناسایی، حمایت و مراقبت از زنان آسیب دیده و در معرض آسیب را برعهده دارد؛ در این راستا معاونت زنان مکلف است برابر بند ۳ ماده ۲۹ این امر را پیگیری و به نوعی نظارت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha