• پنجشنبه / ۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۱
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1402060906086
  • خبرنگار : 50072

برنامه امارات در بانک بریکس فاش شد

برنامه امارات در بانک بریکس فاش شد

عبدالله بن طوق المری، وزیر اقتصاد امارات متحده عربی گفت که امارات متحده عربی به عضویت خود در بریکس به‌عنوان فرصتی برای توسعه تجارت نگاه می‌کند و قصد دارد سرمایه بیشتری را به بانک توسعه جدید این گروه (NDB) اختصاص دهد.

به گزارش ایسنا به نقل از اکونومی، ابوظبی دو سال پیش به بانک توسعه جدید ملحق شد و اکنون جزو ۶ عضو جدید است که هفته گذشته برای پیوستن به جامعه بریکس تایید شدند.

آرژانتین، مصر، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات متحده عربی از ژانویه ۲۰۲۴ به اعضای کامل گروه بریکس از کشورهای بزرگ در حال ظهور تبدیل خواهند شد.

بانک توسعه جدید در سال ۲۰۱۴ توسط برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی با هدف تامین بودجه برای پروژه های زیرساختی و توسعه پایدار تاسیس شد. این بانک به‌طور رسمی در سال ۲۰۱۵ افتتاح شد و بعدها بنگلادش، امارات متحده عربی، مصر و اروگوئه به آن ملحق شدند. عربستان سعودی نیز در حال مذاکره برای عضویت در آن است.

وزیر امارات متحده عربی بدون اشاره به مبلغ گفت: ما سرمایه بیشتری را به بانک تزریق خواهیم کرد.

امارات متحده عربی به‌عنوان یکی از معدود کشورهایی است که بیش از یک تریلیون دلار سرمایه مستقل را مدیریت می‌کند. سومین تولیدکننده بزرگ اوپک می‌تواند به وام‌دهنده بریکس که به‌عنوان وزنه تعادلی برای صندوق بین‌المللی پول و بانک جهانی تشکیل شده، قدرت مالی بیشتری بدهد.

المری توضیح داد که امارات متحده عربی به توسعه تجارت با غرب و در عین حال تقویت تجارت با کشورهای کمتر توسعه یافته جنوب جهانی ادامه خواهد داد.

وزیر اقتصاد تاکید کرد که عضویت در بریکس برای امارات بسیار حائز اهمیت است. پیوستن به بریکس به حمایت چندجانبه امارات از جهان کمک زیادی خواهد کرد. ما بر تجارت جهانی خود تمرکز می‌کنیم و امارات همیشه یک مرکز جهانی بوده است.

بر اساس تحلیل داده‌های جهانی، مجموع تولید ناخالص داخلی (GDP) بریکس توسعه‌یافته از نظر برابری قدرت خرید، تقریبا ۶۵ تریلیون دلار خواهد بود. به این ترتیب سهم بلوک از تولید ناخالص داخلی جهانی از ۳۱.۵ درصد فعلی به ۳۷ درصد افزایش خواهد یافت. در مقایسه، سهم گروه هفت از اقتصادهای پیشرفته در حال حاضر حدود ۲۹.۹ درصد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۶-۱۰ ۰۹:۲۱

هرک بامش بیش !زورش بیشتر،