• پنجشنبه / ۹ آذر ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۹
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1402090906223
  • منبع : وزارت آموزش و پرورش

معلمان جدید الاستخدام نیازمند آموزش هستند

معلمان جدید الاستخدام نیازمند آموزش هستند

 معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: یکی از مسائل همیشگی آموزش کمبود بودجه بوده است که در این دوره با پیگیری‌های وزیر حل خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی کاظمی در گردهمایی مدیران کل آموزش و پرورش استان‌ها و اعضای شورای معاونان وزارت آموزش و پرورش در مشهد اظهارکرد: یکی از برنامه‌های دوره متوسطه وزارت آموزش و پرورش بازیابی شاخه‌ها و رشته‌های تحصیلی است که مورد مطالبه و اولویت ما در بدو ورود به معاونت بوده است و وزیر نیز تحقق این موضوع را پیگیر هستند.

وی با اشاره به اهمیت پایش رشته‌ای با رویکرد آمایش سرزمینی گفت: کیفیت بخشی و تقویت آموزشی علوم انسانی یکی دیگر از برنامه‌های ما در معاونت است، اگر می‌خواهیم به تولید علم در رشته انسانی بپردازیم باید دانش آموزان قوی جذب کنیم.

معاون آموزش متوسطه در ادامه سخنان خود بر توانمندسازی مدیران و معلمان اشاره کرد و گفت: طرح شهید کاظمی آشتیانی بهبود و ارتقای کیفیت مدیران و معلمان را به ارمغان می آورد.

کاظمی تصریح کرد: با قول‌ها و پیگیری‌های وزیر، منابع و اعتبارات کیفیت بخشی زین پس تخصیص می یابد و مسئله همیشگی حوزه آموزش که منابع و اعتبارات کافی نداشته حل می شود.

وی اذعان کرد: معلمانی که جدید استخدام شده‌اند نیاز به آموزش دارند و گروه‌های آموزشی باید تلاش کنند تا عملکرد این معلمان ارتقا یابد.

معاون آموزش متوسطه عدالت آموزشی را اولویت اول و اساسی آموزش و پرورش خواند و اظهار کرد: طرح پویش جوان علمی می‌تواند زمینه ارتقا کیفیت عملکرد هم معلم و هم دانش آموز باشد.

وی گفت: طرح شهید فخری زاده با محتوای ارتقا مهارت در بحث مهارت‌های دیجیتال در هفته گذشته در دستور کار قرار گرفته است که با همکاری وزارت ارتباطات اجرا می شود.

کاظمی با بیان اینکه در این طرح رویکرد آموزش دیجیتال و رویکرد برنامه نویسی و هوش مصنوعی به وقوع می پیوندد گفت: برای مهارت آموزی دانش آموزان متوسطه دوم نظری در طرح خاتم که قالب محتوای حاکم بر آن خانواده، آموزش، تلویزیون و مهارت است؛ از ظرفیت شبکه آموزش بهره گیری شد. 

به گزارش  مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در پایان گفت: ستاد فنی و حرفه‌ای در سطح استان باید تشکیل داده شود. از طرح‌های مهم و مورد نظارت جدی موضوع مهارت است که پیگیری و با سازمان هایی که با زمینه اشتغال و مهارت رابطه دارند جلسه برگزار می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۰۷:۲۶

سلام در منطقه رباط کریم از شهرستان های استان تهران جدید الاستخدام ماده 28 سرگروه درسی شده اند و برای معلمان رسمی دوره آموزشی می گذارند

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۰۷:۳۱

سلام علیکم درشهرستان رباط کریم جدید الاستخدام های ماده 28 هم معاون مدارس شده اند و هم سرگروه درسی هستند و برای معلم های رسمی دوره آموزشی می گذارند!!! اگر همین ماده 28 که توان کنترل کلاس خودش را ندارد اتفاقی را در مدرسه رقم بزند چه کسی مسئولیتش را می پذیرد???

avatar
۱۴۰۲-۱۰-۰۵ ۲۱:۲۶

سلام مقصر خود اداره رباط هست که از بی تجربگی این تازه استخدامی ها سواستفاده می‌کنه یعنی خود اداره نمی دونه که اینها تازه اومدن

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۱ ۱۱:۴۶

سلام، در رباط کریم ماده 28 سرگروه درسی شده اند و به جای اینکه دبیران باسابقه برای این افراد کلاس های آموزشی بگذارند بر عکس شده این تازه استخدامی ها برای دبیران با سابقه دوره آموزشی می گذارند

avatar
۱۴۰۲-۰۹-۲۳ ۱۹:۲۶

سلام. لطفاً یک نظارت و بررسی بر آموزش و پرورش شهرستان رباط کریم و بودجه ای که در اختیار معاونت آموزشی شهرستان رباط کریم قرار می گیرد داشته باشید.