• سه‌شنبه / ۵ دی ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1402100502964
  • خبرنگار : 71635

وزیر بهداشت:

صف کاشت حلزون شنوایی به صفر رسید

صف کاشت حلزون شنوایی به صفر رسید

وزیر بهداشت با اشاره به اقدامات هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران، گفت: در دولت مردمی هیات امنا ۲۸۰ دستگاه سرمایه‌ای سنگین را تامین کرد و همچنین 2هزار پروتز حلزون شنوایی برای کودکان تامین شد تا به این ترتیب صف نوبت کاشت حلزون به صفر برسد.

به گزارش ایسنا، دکتر بهرام عین‌اللهی در همایش تبیین جایگاه، خدمات ماندگار در نظام سلامت و آیین نکوداشت دکتر عباس شیبانی (بنیانگذار هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی) که در بیمارستان قلب شهید رجایی برگزار شد، گفت: امروز عزادار یک مجاهد مقاوم و از همرزمان حاج قاسم سلیمانی هستیم که ناجوانمردانه به همان شیوه شهید سلیمانی به شهادت رسیدند. یک آدم با یک گلوله هم کشته می‌شود اما صهیونیست‌ها با سه موشک یک مجاهد را به شهادت رساندند.

وی درباره دکتر عباس شیبانی گفت: دکتر شیبانی بارها در حکومت ستمشاهی دستگیر و روانه زندان شد ولی اشاره‌ای به این موضوع نکردند. ایشان در ۱۹سالگی فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد و فداکاری و تواضع وی زبانزد همه بود. ایشان بسیار مردمی بود تا کار میدانی و جهادی انجام دهند. ایشان ساده زیست بودند و پاک زندگی کردند و به هیچ وجه در بیت‌المال تصرف نداشتند. ایشان ولایت پذیر بودند و از رهبری تبعیت داشتند که این الگوی ما است. دکتر شیبانی هیچگاه از مسئولیت شانه خالی نمی‌کردند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: یکی از کارهای بسیار ماندگار و بزرگ ایشان تشکیل هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در شرایط جنگ و تحریم‌ها بود. آن موقع زیرساخت‌های فعلی را نداشتیم و هیئت امنای ارزی به عنوان یک نهاد انقلابی شناخته می‌شود. امروزه با تحریم‌های زیادی مواجه هستیم ولی هیئت امنای صرفه جویی ارزی به عنوان بازوی کمکی قوی ما بوده است.‌ هیئت امنا از سال ۶۴ به مرور کار خود را با نامی دیگر آغاز کرد و به تدریج نیاز به خروج از کشور بیماران را کم کرد. در سال ۱۳۷۸ قانون تشکیل هیئت امنای صرفه جویی ارزی به عنوان قانونی مترقی به تصویب رسید و در وزارت بهداشت به عنوان نهادعمومی غیر دولتی آغاز به کار کرد.

عین‌اللهی ادامه داد: امروزه به عنوان یک ذخیره راهبردی به هیات امنای صرفه جویی ارزی نگاه می‌کنیم. تهدیدات زیادی وجود دارد و ذخایر راهبردی می‌تواند نجات‌دهنده ما باشد. در دوره کرونا با ارزش واقعی هیئت امنا آشنا شدیم که ۲۰۰ میلیون دز واکسن کرونا توسط هیئت امنای صرفه جویی ارزی وارد شد. در اوج کرونا در رابطه با تامین تجهیزات مرتبط با این بیماری هم یکی از بازوهای مهم ما بودند و کمک می‌کردند.

او تاکید کرد: در دولت مردمی هیات امنا کار خود را به قوت ادامه داد و ۲۸۰ دستگاه سرمایه‌ای سنگین را تامین کردند. در رابطه با قطعات دستگاه‌ها هم انقلابی عمل کردند. کار خوب دیگر این بود که در افرادی که نیاز به حلزون شنوایی دارند هم اقدمات گسترده‌ای انجام دادند و ۲۰۰۰ پروتز حلزون شنوایی برای بچه‌ها گذاشته شد تا صف نوبت کاشت حلزون به صفر برسد.

به گزارش ایسنا در این مراسم همچنین از خط تولید آنژیوکت در یک مجموعه پزشکی رونمایی شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha