• شنبه / ۷ بهمن ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1402110704533
  • خبرنگار : 71660

دعوی قضایی علیه بایدن، بلینکن و آستین در دادگاه کالیفرنیا به دلیل «همدستی در نسل‌کشی اسرائیل»

دعوی قضایی علیه بایدن، بلینکن و آستین در دادگاه کالیفرنیا به دلیل «همدستی در نسل‌کشی اسرائیل»

دادگاهی در شهر اوکلند ایالت کالیفرنیا جلسه‌ای را برگزار کرد که در آن رئیس‌جمهور آمریکا و چندین تن از مقامات ارشد این کشور به دلیل «همدستی در نسل‌کشی اسرائیل در غزه» متهم شدند.

به گزارش ایسنا، روز جمعه جلسه‌ای در دادگاه فدرال در اوکلند کالیفرنیا برگزار شد که طی آن مرکز حقوق اساسی (CCR) به نمایندگی از چندین گروه حقوق بشری فلسطین، ساکنان غزه و شهروندان آمریکایی که اعضای خانواده آنها در حملات مستمر رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه متاثر شدند، از اعضای دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل جلوگیری نکردن از نسل‌کشی مردم فلسطین در غزه توسط رژیم صهیونیستی شکایت کردند.

تلویزیون الجزیره گزارش کرد طی این دادگاه، جو بایدن، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا و «لوید آستین» وزیر دفاع این کشور به دلیل «شکست در جلوگیری از اقدامات اسرائیل و همدسی با نسل‌کشی آشکار» متهم شده‌اند.

طی این جلسه، دادگاه اظهار نظراتی را درباره موقعیت چند ماهه فلسطینی‌ها، از سوی وکلا، فعالان، سازمان‌دهندگان از جمله پزشکان در غزه شنید.

البته شکایت مرکز حقوق اساسی یا همان CCR برای اولین بار در نوامبر ۲۰۲۳ ثبت و اعلام شد که بایدن، بلینکن و آستین «نه تنها در اجرای تعهدات خود برای جلوگیری از نسل‌کشی شکست خورده‌اند بلکه آنها با ارائه حمایت‌های نظامی و دیپلماتیک بی‌قید و شرط از اسرائیل، شرایط را برای گسترش و توسعه آن فراهم کرده‌اند».

مرکز حقوق اساسی از دادگاه می‌خواهد که اعلام کند، «متهمان طبق قوانین بین‌المللی عرفی، تعهدات خود را مبنی بر جلوگیری از ارتکاب نسل‌کشی اسرائیل علیه مردم فلسطین در غزه نقض کرده‌اند.»

این گروه هم‌چنین از ایالات متحده می‌خواهد تا نفوذ خود را بر رژیم صهیونیستی به کار بگیرد تا بدین ترتیب خصومت‌ها علیه فلسطینی‌ها در غزه پایان یابد.

«راب رینولدز» خبرنگار الجزیره از این دادگاه در اوکلند گزارش داد که CCR استدلال می‌کند که آمریکا با ارسال تسلیحات به سرزمینهای اشغالی، کنوانسیون نسل‌کشی ۱۹۴۸ را نقض می‌کند. این کنوانسیون نسل‌کشی را اقدامی با هدف تخریب به صورت کلی یا جزئی، در سطح ملی، نژادی، قومی یا مذهبی معنا کرده ‌است.

او به نقل از وکلای دولت بایدن گفت: دادگاه قدرت تصمیم‌گیری در این مورد را ندارد. وکلا به آنچه دکترین سیاسی خوانده می‌شود، استناد می‌کنند و این مسئله به تفکیک قوا در ایالات متحده آمریکا مربوط می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha