• سه‌شنبه / ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1402112416944
  • خبرنگار : 71610

نگرانی آوارگان فلسطینی از به راه افتادن دریای خون در رفح

نگرانی آوارگان فلسطینی از به راه افتادن دریای خون در رفح

در پی تهدیدهای مداوم مقامات نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی به انجام حمله زمینی به «رفح» در جنوب نوار غزه، آوارگان فلسطینی که برای نجات جانشان به این منطقه پناه برده‌اند، در سایه این تهدیدها نگران وضعیت خود هستند و معتقدند که حمله به رفح دریایی از خون در این شهر به راه خواهد انداخت.

به گزارش ایسنا، «اسماعیل ابو القمصان»، آواره فلسطینی در استان رفح در جنوب نوار غزه، نگرانی خود را از تشدید تهدیدات رژیم صهیونیستی برای آغاز حمله زمینی به این استان، مانند سایر مناطق غزه، ابراز کرده است.

درحال حاضر حدود ۱.۴ میلیون نفر از مجموع ۲.۳ میلیون ساکن نوارغزه در رفح هستند و در فضای بسیار محدودی زندگی می‌کنند و بسیاری از آوارگان در نزدیکی دیوار مرزی که نوار غزه را از خاک مصر جدا می‌کند، چادر برپا کرده‌اند.

آوارگان رفح به دلیل حضور صدها هزار نفر در چادرهای روباز در سایه سرمای فصل زمستان، نبود زیرساخت‌ها، قطعی برق، کمبود آب آشامیدنی و اختلال در بخش بهداشت، از شرایط بسیار سختی رنج می‌برند.

نگرانی آوارگان فلسطینی از به راه افتادن دریای خون در رفح

علاوه بر این، رفح فاقد بیمارستان‌های کافی برای خدمت رسانی به آوارگان است و تنها بیمارستان دولتی در آنجا قادر به خدمات رسانی به تعداد زیاد مراجعه کنندگان، به ویژه با شیوع بسیاری از بیماری‌های همه‌گیر و تعداد بالای مجروحان نیست.

همچنین، بر اساس سرشماری که توسط اداره مرکزی آمار فلسطین در ژوئن ۲۰۲۳ انجام شد، ۲۸۰ هزار نفر در منطقه‌ای به مساحت ۶۰ کیلومتر مربع زندگی می‌کردند.

ابو القمصان در این باره به «العربی الجدید» گفت که او به همراه خانواده‌اش نگران پیامدهای حمله نظامی زمینی به رفح است.

وی خواستار تحرک کشورهای عربی و غیر عربی برای جلوگیری از انجام چنین حمله‌ای شد.

ابو القمصان می‌گوید که نتایج حمله زمینی رژیم صهیونیستی به رفح فاجعه بار خواهد بود و به دلیل حضور شمار زیادی اواره در این استان و زندگی‌ کردن انها در خیابان‌ها، رفح به دریایی از خون تبدیل خواهد شد.

نگرانی آوارگان فلسطینی از به راه افتادن دریای خون در رفح

«احمد الصوفی» شهردار رفح نیز به العربی الجدید گفت: «حدود ۱.۴ میلیون نفر در استان رفح زندگی می‌کنند که ۶۰ کیلومتر مربع مساحت دارد وبیشتر این مساحت نیز زمین‌های کشاورزی است و این درحالی است که پیش از جنگ جمعیت کل استان رفح ۲۸۰ هزار نفر بود.

وی افزود: به راه انداختن یک حمله زمینی، خیابان‌ها و کوچه‌های شهر را به دریای خون تبدیل می‌کند؛ چراکه مکان جایگزینی برای آوارگان وجود ندارد، تنها یک بیمارستان دولتی با ظرفیت ۷۰ تخت در رفح وجود دارد و این بیمارستان نیز تنها دو اتاق برای انجام عمل جراحی دارد.

شهردار رفح همچنین بر لزوم مداخله همه کشورهای جهان برای توقف هرگونه حمله نظامی احتمالی رژیم صهیونیستی به رفح و حفاظت از آوارگان فلسطینی تاکید کرد.

این ترس و نگرانی از حمله درحالی است که بازارهای رفح به دلیل، حضور آوارگان، محاصره و جلوگیری از ورود کامیون‌ها با نبود از کالاهای اساسی مواجه هستند بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha