• چهارشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 1402121611753
  • منبع : سازمان حفاظت محیط زیست

همکاری ایران و ارمنستان برای رفع آلودگی رود ارس

همکاری ایران و ارمنستان برای رفع آلودگی رود ارس

نخستین نشست روسای هیات‌ها و گروه‌های کارشناسی نقشه راه رفع آلودگی رودخانه ارس به منظور اجرای سند ۲۵ جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ارمنستان در منطقه جلفا در حال برگزاری است.

به گزارش ایسنا نخستین  نشست روسای هیات‌ها و گروه‌های کارشناسی نقشه راه رفع آلودگی رودخانه ارس به سرپرستی سازمان حفاظت محیط زیست از تاریخ ۱۴ تا ۱۶ اسفند در منطقه جلفا با همکاری وزارت صمت، اداره کل حفاظت محیط زیست استان آذربایجان شرقی و حضور همه دستگاه‌های متولی قانونی موضوع در سطح ملی و استانی (وزارت امورخارجه، وزارت نیرو، استانداری، استان آذربایجان شرقی و وزارت کشور) در حال برگزاری است.

به منظور اجرای سند ۲۵ هیات بلند مرتبه از بخش‌های مختلف دولت جمهوری ارمنستان (وزارت محیط زیست و وزارت مدیریت سرزمینی و زیرساخت‌ها) برگزاری نشست‌های سه گروه معادن، پایش و رصد و نظارت انجام خواهد شد.

هیات جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی ایرج حشمتی - معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست - با همراهی هیات جمهوری ارمنستان از معادن آگارک در مرز دو کشور بازدید و جلسه مشترک برگزار کردند.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌ زیست در این نشست، اقدامات مشترک دو کشور در سال‌های گذشته به‌ویژه تصویب نقشه راه قطع ورود آلودگی به رودخانه ارس در نشست ۲۵ را گام مهمی در حل مساله و توسعه روزافزون روابط دو کشور دوست و همسایه، ایران و ارمنستان دانست.

حشمتی با قدردانی از میزبانی کشور ارمنستان در بازدید مشترک گروه‌های کارشناسی دو کشور، گزارشی از اقدامات انجام شده از زمان امضای سند، با تاکید بر تشکیل کارگروه ملی اجرای سند و استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی با هماهنگی نهادهای عالی اجرایی- نظارتی کشور را ارائه و بر استفاده از بهترین ظرفیت‌های تخصصی کشور جمهوری اسلامی ایران و تشکیل جلسات منظم کارگروه اجرای سند برای برنامه‌ریزی اقدامات آتی تاکید کرد.

همچنین گابریئلیان- معاون وزارت محیط زیست ارمنستان - بر عزم این کشور بر حل مشکلات محیط زیستی معادن ارمنستان تاکید و با اشاره به اهمیت حفظ سلامت منابع آبی اظهار کرد: دو طرف، موضوعات مشترک را به‌راحتی حل خواهند کرد.

در ادامه، تیم‌هایی از متخصصان دو کشور در هر سه گروه معادن، پایش و رصد و نظارت به بحث و تبادل نظر کارشناسی در خصوص نحوه اقدامات آتی مشترک پرداختند.

به گزارش روابط عمومی  سازمان حفاظت محیط‌ زیست، با توجه به اهمیت موضوع معدن، روسای هیات‌های دو کشور در نشست گروه متخصصان معدن حضور یافتند و مذاکرات را راهبری کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha