• دوشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403020301809
  • خبرنگار : 71505

مدیر عامل سازمان بوستان‌های تهران اعلام کرد

طراحی ۹ بوستان تهران با معماری ایرانی-اسلامی/ افزایش سرانه فضای سبز در مناطق کم برخوردار پایتخت

طراحی ۹ بوستان تهران با معماری ایرانی-اسلامی/ افزایش سرانه فضای سبز در مناطق کم برخوردار پایتخت

مدیر عامل سازمان بوستان‌های تهران گفت: چندین سال است که تلاش کرده‌ایم طرح‌هایی که برای بوستان‌های شهر تهران اجرایی می‌کنیم برگرفته از معماری ایرانی - اسلامی باشد. بر همین اساس حدود ۹ بوستان با این طراحی در شهر تهران اجرا و مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، علی محمد مختاری؛ مدیر عامل سازمان بوستان‌های تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از بوستان علی محمد بختیاری (باغ ایرانی) اظهار کرد: از جمله بوستان‌هایی که در تهران با معماری ایرانی - اسلامی اجرایی شده است می‌توان به بوستان ملک در منطقه یک، بوستان دامپزشکی در منطقه ۱۱، باغ سلیمانیه در منطقه ۱۴ و بوستان علی محمد مختاری اشاره کرد.

مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران ادامه داد: در دوران قدیم نیز در کشور ما در ابنیه مختلف همچون مساجد از این معماری استفاده می‌شده و طرح‌های زیبایی اجرایی شده است. قطعا پس از این نیز در اجرای بوستان‌ها از این طراحی استفاده خواهد شد.

مختاری درخصوص کاشت لاله‌ها در بوستان علی محمد مختاری نیز گفت: هر سال در این بوستان در طرحی به نام باغ لاله‌ها کاشت رنگ‌های مختلف این لاله‌ها انجام می‌شود که در سال گذشته هفده رنگ و امسال ۳۷ رنگ از لاله‌ها در این بوستان کاشته شده و در مجموع ۲۵۰ هزار شاخه لاله کاشته شده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این در ۵۰ میدان شهر تهران نیز لاله‌ها کاشته شده است و مردم هم از این طرح استقبال کرده‌اند. به شکلی که از همه نقاط استان تهران و حتی از شهرستان‌ها بویژه در ایام نوروز از این بوستان و لاله‌های کاشته شده بازدید کرده‌اند.

مدیر عامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به اینکه حدود دو ماه این لاله‌ها در این بوستان ماندگاری دارند، افزود: اگر هوا گرم شود این لاله‌ها خزان می‌کنند و مجددا از پیاز آنها برای سال‌های بعد استفاده خواهد شد.

مختاری در تشریح توسعه فضای سبز و افزایش و گسترش فضای سبز در شهر تهران تصریح کرد: برابر دستور شهردار تهران در مناطق کم برخوردار در حوزه فضای سبز همچون مناطق ۷، ۱۰، ۱۱، ۱۷ و ۱۹ با هدف افزایش سرانه فضای سبز با توجه به وجود بافت فشرده مسکونی از حساب مخصوص اخذ عوارض حفظ و گسترش فضای سبز و قطع درختان در جهت تملک و احداث بوستان‌ها اقدام خواهد شد.

وی ادامه داد: ۶۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته برای تملک لکه‌های مشجع هزینه شد که برای احداث بوستان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد و این بوستان‌ها به زودی پس از طراحی مورد بهره‌برداری قرار خواهند گرفت و به این ترتیب توزیع عادلانه فضای سبز در شهر تهران محقق خواهد شد.

طراحی ۹ بوستان تهران با معماری ایرانی-اسلامی/ افزایش سرانه فضای سبز در مناطق کم برخوردار پایتخت

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha