• چهارشنبه / ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404112213241
  • خبرنگار : 71560

«حضور ملت / افزایش قدرت بازدارندگی»

چمران: حضور گسترده مردم، مسئولیت مدیران کشور را دوچندان می‌کند

چمران: حضور گسترده مردم، مسئولیت مدیران کشور را دوچندان می‌کند

رئیس شورای شهر تهران گفت: حضور گسترده مردم، مسئولیت مدیران و مسئولان کشور را دوچندان می‌کند و لازم است با رویکردی جهادی و تلاش مضاعف، مطالبات مردم را پاسخ دهند. 

مهدی چمران در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن تهران در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که مسئولان در برابر این حضور مردم چه وظیفه‌ای را بر دوش دارند، گفت: ۲۲ بهمن دیگری در تاریخ ما خلق شد که از همه سال‌های دیگر پرشور تر بوده و مردم ما مقاوم تر در صحنه حاضر شدند. 

وی در ادامه اظهار کرد: مسئولان ما درس عبرت بگیرند؛ ببینند که مردم همه تلاش و توان خودشان را به میدان آورده و هر کاری می‌توانستند برای انقلاب کردند. مسئولان نیز باید هر کاری که می‌توانند برای خدمت به مردم انجام دهند. 

رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه کشور به یک حرکت جهادی نیاز دارد تا گام‌های بلندتری بردارد و جلوتر برود، تصریح کرد: حضور گسترده مردم، مسئولیت مدیران و مسئولان کشور را دوچندان می‌کند و لازم است با رویکردی جهادی و تلاش مضاعف، مطالبات مردم را پاسخ دهند و زمینه پیشرفت و حرکت به سوی گام‌های بلندتر در مسیر توسعه و اقتدار کشور را فراهم کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha