• سه‌شنبه / ۲۲ شهریور ۱۳۸۴ / ۱۵:۵۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 8406-10299
  • منبع : مطبوعات

پرده‌برداري از پژو 206 صندوق‌دار (آريان) در نمايشگاه فرانكفورت

پرده‌برداري از پژو 206 صندوق‌دار (آريان) در نمايشگاه فرانكفورت

خودرو پژو 206 صندوق دار (آريان) با حضور مديران ارشد ايران خودرو و پژو و صدها خبرنگار و كارشناس صنعت خودرو در نمايشگاه فرانكفورت آلمان رونمايي شد.

به گزارش ايسنا؛ در اين مراسم مديرعامل ايران خودرو و سن ژوق (مديرعامل شركت خودروسازي پژو) در اظهاراتي، همكاري‌هاي دوجانبه دو شركت را در مراحل طراحي و توليد خودرو آريان ستودند.

دكتر منوچهر منطقي، مدير عامل ايران خودرو در اين مراسم اظهار داشت: در سالهاي اخير شاهد ادغام‌ها، مشاركت‌ها، تملك‌ها و پيمان‌هاي بسياري به منظور آغاز برنامه‌هاي جديد، كاهش هزينه، هم‌افزايي تلاش‌ها، ارايه طرح‌ها و فناوري‌هاي نوآورانه و كسب سهم در بازارهاي نوظهور در بين خودروسازان دنيا بوديم و ايران خودرو نيز به عنوان بزرگترين خودروساز خاورميانه و پانزدهمين خودروساز بزرگ دنيا، در همين جهت سعي در گسترش همكاري‌هاي بين‌المللي خود در زمينه طراحي، توليد و عرضه خودرو در كلاس جهاني داشته است.

وي تصريح كرد: ايران خودرو در حال حاضر بزرگترين پايگاه توليد خودرو در منطقه خاورميانه بوده و بر اساس برنامه استراتژيك خود در صدد است تا ظرف سال‌هاي آينده به پايگاه صادرات خودرو در منطقه خاورميانه و غرب آسيا تبديل شود.

او اضافه كرد: آريان در ايران خودرو، به عنوان تنها توليد‌كننده اين مدل، توليد شده و مطابق با استانداردهاي كيفي روز اروپا به 39 كشور صادر خواهد شد.

مديرعامل شركت پژو نيز در اين مراسم اظهار داشت: توليد 206 سدان از زمستان امسال در كارخانه شريك ايراني‌ ما براي بازار داخلي آن كشور و از ارديبهشت سال آينده به منظور صادرات به اروپاي شرقي و منطقه مديترانه آغاز خواهد شد.

سن ژوق با اشاره به اين كه توليد آريان براي پاسخگويي به بازارهاي بين‌المللي خودروهاي سدان صورت مي‌گيرد، افزود: خودرو 206 به لحاظ ايمني، راحتي و لذت رانندگي از محبوبيت بالايي در كلاس خود (كلاس B) برخوردار است.

وي همچنين گفت: ورود آريان به بازار بر جاذبه‌هاي پژو 206 كه تاكنون پنج ميليون دستگاه از مدل‌هاي مختلف آن ساخته شده، افزوده است.

در اين مراسم مديران عامل شركت ايران خودرو و پژو ضمن تبادل لوح يادبود، شروع همكاري‌هاي جديد در عرصه بين‌المللي را به يكديگر تبريك گفتند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha