• جمعه / ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۴۳
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 91052012151

دغدغه‌هاي ارزي حسيني در گفت‌وگو با ايسنا:

دغدغه ما همچنان تك نرخي كردن ارز است/نظام شناور ارزي مديريت شده يعني ارز تك نرخي

دغدغه ما همچنان تك نرخي كردن ارز است/نظام شناور ارزي مديريت شده يعني ارز تك نرخي

وزير امور اقتصادي و دارايي اظهار كرد: اولويت نخست و بهينه ما تك نرخي كردن ارز است و در برنامه پنجم هم نظام ارزي كشور مديريت شناور شده تعيين شده است.

وزير امور اقتصادي و دارايي اظهار كرد: اولويت نخست و بهينه ما تك نرخي كردن ارز است و در برنامه پنجم هم نظام ارزي كشور مديريت شناور شده تعيين شده است.

سيد شمس‌الدين حسيني در گفت و گو با ايسنا اظهار كرد: نظام شناور ارزي مديريت شده تلويحا به اين معني است كه ارز، تك نرخي باشد و در دامنه‌اي خاص بتوانيم آن را مديريت كنيم.

وي تصريح كرد: با توجه به مجموعه دلايلي، امروز در بازار ارز كشور بازار موازي هم ايجاد شده، اما دغدغه ما همچنان تك نرخي كردن ارز است، نه اينكه به سمت چند نرخي شدن برويم.

وزير امور اقتصادي و دارايي با اشاره به اين‌كه وقتي از تك نرخي كردن ارز صحبت مي‌كنيم منظور ما نرخ‌هاي موجود در بازار موازي نيست، گفت: بايد طرحي ارائه شود كه به سمت تك نرخي شدن ارز حركت كنيم و نرخ‌هاي حبابي و برآمده از برخي محدوديتها تعديل شود.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha