بلوك 58 درصدي شركت ذوب آهن اصفهان بابت رد ديون واگذار مي شود.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، بعد از فروش بلوك 15 درصدي ذوب آهن توسط سازمان خصوصي سازي و خريداري آن توسط يكي از زيرمجموعههاي صندوق ذخيره فرهنگيان، سازمان خصوصي سازي قصد دارد بلوك دوم اين شركت اصل چهل و چهار را بابت رد ديون واگذار كند.
محمود افضلي ـ معاون سازمان خصوصي سازي ـ در اين خصوص به خبرنگار ايسنا گفت: واگذاري بلوك 58 درصدي ذوبآهن در جلسه هيات واگذاري تصويب شد و قرار است اين بلوك بابت رد ديون واگذار شده و منابع حاصل از فروش آن به صاحب دين پرداخت شود.
وي با بيان اينكه سهام اين شركت به زودي در فرابورس عرضه مي شود، افزود:هنوز مشخص نشده است كه بلوك 58 درصدي ذوب آهن بابت رد ديون به كدام دستگاه طلبكار واگذار مي شود.
به گزارش ايسنا، بلوك 15 درصدي ذوبآهن اصفهان يك بار در تاريخ 13 خرداد در فرابورس عرضه شد كه متقاضي نداشت.اين بلوك براي دومينبار در روز 25 تير ماه در فرابورس عرضه شد و يكي از شركتهاي تابعه صندوق ذخيره فرهنگيان آن را خريداري كرد.
به اين ترتيب يكي از زيرمجموعههاي صندوق ذخيره فرهنگيان در جريان عرضه موفق به خريدن اين سهم شد كه بر اساس قانون، سازمان خصوصيسازي وجه نقد معامله را دريافت كرده و وجوه حاصل از آن را به صندوق ذخيره فرهنگيان پرداخت ميكند.
بعد از فروش207 میلیارد تومانی 15 درصد از سهام ذوب آهن در 25 تیرماه، هیات واگذاری، با واگذاري 58 درصد دیگر از سهام این شرکت مشمول اصل 44 موافقت كرد؛با موافقت هيات واگذاري قرار است58 درصد سهام ذوب آهن به قیمت پایه هر سهم هم به قیمت تابلوی روز قبل از عرضه به اضافه 100 درصد به شرطی که از 2 هزار و 682 ریال کمتر نباشد، در فرابورس عرضه شود.
در حالي قرار است كه بلوك "ذوب" به صورت 25 درصد نقد و اقساط 4 ساله واگذار شود كه در حال حاضر سهام اين شركت به قيمت 164 تومان در حال معامله است.
انتهاي پيام


نظرات