• دوشنبه / ۲۰ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91062012138
  • خبرنگار : 71251

مديرعامل اتحاديه مركزي دامداران مطرح كرد:

آمادگي براي توليد بيش از يك ميليون تن گوشت قرمز در سال 91

آمادگي براي توليد بيش از يك ميليون تن گوشت قرمز در سال 91

مديرعامل اتحاديه مركزي دامداران اعلام كرد: اگر جلوي قاچاق دام گرفته شود و وزن دام زنده به حد مطلوب برسد، امسال يك ميليون و 50 هزار تن گوشت قرمز توليد مي‌كنيم.

مديرعامل اتحاديه مركزي دامداران اعلام كرد: اگر جلوي قاچاق دام گرفته شود و وزن دام زنده به حد مطلوب برسد، امسال يك ميليون و 50 هزار تن گوشت قرمز توليد مي‌كنيم.

سعيد سلطاني ـ مديرعامل اتحاديه مركزي دامداران ـ‌ در گفت‌وگو با خبرنگار كشاورزي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) اظهار كرد: اگر جلوي قاچاق دام گرفته شود و طي قرار‌دادي با دامپروران وزن دام عرضه‌شده به بازار به حد مطلوب برسد امسال يك ميليون و 50 هزار تن گوشت قرمز توليد مي‌كنيم.

وي اظهار كرد: در حال حاضر گوساله‌هاي با وزن 100 تا 110 كيلويي به صورت غيرقانوني به تركيه و گوسفندهاي 40 كيلويي به كشور‌هاي حاشيه‌ي خليج‌فارس مي‌روند. از سوي ديگر پرواربندان به دليل مشكل تامين نهاده و نبودن امنيت شغلي به جاي اين‌كه گوسفند را 55 كيلويي روانه‌ بازار كنند با وزن 35 كيلو به كشتارگاه مي‌فرستند و لاشه‌هاي 25 كيلويي جاي خود را به لاشه‌هاي 17 كيلويي مي‌دهند كه اين امر باعث كاهش توليد گوشت قرمز و عدم استفاده مطلوب از ظرفيت دامداري‌ها و دام‌هاي موجود مي‌شود.

مديرعامل اتحاديه مركزي دامداران پيش‌بيني كرد: اگر دام‌ها در كشورمان بمانند و قاچاق نشوند امسال بيش از يك ميليون تن گوشت قرمز توليد خواهيم كرد.

سلطاني تصريح كرد: سال گذشته 230 هزار تن دام زنده به صورت رسمي صادر شد كه ميزان قاچاق دام زنده بيش از اين ميزان است.

به گفته وي هر كيلو لاشه گوسفند 16 هزار تومان و لاشه‌ گوساله نيز 14 هزار تومان از دامدار خريداري مي‌شود.

مديرعامل اتحاديه مركزي دامداران اظهار كرد: هنوز از ارز دولتي خبري نيست و مشكل انتقال ارز براي تامين نهاده‌ها وجود دارد.

اين دامدار تاكيد كرد: در صورتي كه علوفه با قيمت ارزان در اختيار توليدكنندگان قرار گيرد دامداران مجبور نيستند، دام‌هايشان را در وزن سبك روانه بازار كنند و حداقل 10 درصد افزايش توليد را خواهيم داشت.

سلطاني تصريح كرد: با حمايت از توليد داخلي و تامين نيازهاي خوراك دام و طيور، ظرفيت‌هاي خالي موجود مورد استفاده قرار مي‌گيرند و توليد گوشت قرمز به حداكثر مي‌رسد.

در حالي كه يك ميليون و 200 هزار تن ظرفيت توليد گوشت قرمز و 12.5 ميليون تن ظرفيت توليد شير خام در كشور وجود دارد، سال گذشته 980 هزار تن گوشت قرمز و حدود 9.5 ميليون تن شير خام در كشور توليد شد كه دامداران عدم اجراي قانون و نبود حمايت از توليد داخل باعث خالي ماندن دامداري‌ها عنوان مي‌كنند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha