• یکشنبه / ۷ آبان ۱۳۹۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 91080704151
  • خبرنگار : 71432

شمار تلفات طوفان «سندی» به 57 تن رسید

شمار تلفات طوفان «سندی» به 57 تن رسید

شمار تلفات طوفان «سندی» درجزایر کارائیب به 57 تن افزایش یافت که بیشترین آمار کشته‌شدگان در هائیتی گزارش شده است.

شمار تلفات طوفان «سندی» درجزایر کارائیب به 57 تن افزایش یافت که بیشترین آمار کشته‌شدگان در هائیتی گزارش شده است.

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ‌ مقامات داخلی هائیتی اعلام‌کردند: طوفان «سندی» جان 44 تن را در این کشور گرفت و 12 ناپدید بر جای گذاشت.

بیشتر قربانیان این حادثه طبیعی در اثر رانش‌زمین و جاری‌شدن سیل جان خود را از دست داده‌اند.

طوفان «سندی» همچنین در کوبا به مرگ 11 تن انجامید و نزدیک به هزاران خانه را تخریب کرد. این طوفان در جامائیکا نیز دو قربانی بر جای گذاشت.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اینترنتی‌ترند، به گزارش مرکز ملی طوفان آمریکا این طوفان با سرعت برابر با 120 کیلومتر در ساعت در حال حرکت به سمت سواحل شرقی این کشور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha