• دوشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۱ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 91092011102
  • خبرنگار : 71368

هدیه هلال‌احمر به کودکان زلزله‌زده؛

روستاهای زلزله‌زده «زهان» صاحب شهربازی‌ می‌شوند

روستاهای زلزله‌زده «زهان» صاحب شهربازی‌ می‌شوند

رییس جوانان جمعیت هلال‌احمر از تاسیس شهربازی در مناطق و روستاهای زلزله‌زده خراسان‌جنوبی خبر داد.

رییس جوانان جمعیت هلال‌احمر از تاسیس شهربازی در مناطق و روستاهای زلزله‌زده خراسان‌جنوبی خبر داد.

محمد جعفریان در گفت و گو با خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به مناطق زلزله‌زده خراسان‌جنوبی، با بیان اینکه وقوع بلایای طبیعی همچون زلزله اثرات بسیار زیادی بر روی کودکان و نوجوانان می‌گذارد، گفت: در بخش حمایت‌های روانی از افراد زلزله‌زده، توجه به کودکان و نوجوانان یکی ار ارکان اساسی است که در طرح کاروان‌های نیکوکاری که از سوی این سازمان اجرایی می‌شود، مدنظر قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه توجه به کودکان و نوجوانان در مناطق زلزله‌زده یکی از اصول اساسی است، گفت: در همین راستا سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر برای ارتقای سطح سلامت کودکان و نوجوانان زلزله‌زده و همچنین برای پر کردن اوقات فراغت این کودکان اقدام به تاسیس شهربازی در این مناطق می‌کند.

جعفریان با بیان اینکه بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده ظرف هفت روز آینده وسایل این شهربازی‌ها در روستاها نصب می‌شود، گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌ها در هر روستا تعدادی وسیله نصب و کودکان می‌توانند از این وسایل استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۱-۰۹-۲۰ ۱۱:۲۳

اونها نیاز به شهربازی ندارند، اگه راست می‌گن همون خونه‌هاشون رو مقاوم بسازن!