• سه‌شنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 92023121236

پیشنهاد نامگذاری معبری به نام پروفسور "پروانه وثوق"

پیشنهاد نامگذاری معبری به نام پروفسور "پروانه وثوق"

رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران پیشنهاد داد که معبری در پایتخت به نام مرحوم پروفسور «پروانه وثوق» نامگذاری شود.

رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران پیشنهاد داد که معبری در پایتخت به نام مرحوم پروفسور «پروانه وثوق» نامگذاری شود.

به گزارش خبرنگار «شهری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معصومه ابتکار در جریان پانصد و پنجاهمین جلسه علنی شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه قدردانی از خدمات شخصیت‌های برجسته در عرصه‌های علوم و فناوری و همین‌طور فعالان امور خیریه و نهادهای غیردولتی از جمله اموری است که شورای شهر باید آن را دنبال کند، به فوت پروفسور پروانه وثوق از اساتید سرطان‌شناسی و رییس هیات امنای موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک) اشاره کرد و گفت: وی از بزرگترین بنیانگذاران فعالیت‌های خیریه برای مبتلایان به سرطان و درمان کودکان سرطانی بوده است و در این حوزه کارنامه درخشانی دارد.

ابتکار پیشنهاد داد که به پاس قدردانی از زحمات وی، معبری به نام «پروانه وثوق» نامگذاری شود.

وی در ادامه از فرصت گرامیداشت یاد پروفسور وثوق استفاده کرد و به علل و عوامل بروز سرطان‌ها در جامعه اشاره کرد و گفت: قطعا یکی از دلایل این موضوع، آلودگی‌های زیست محیطی در آب و خاک است که به فرآورده‌های غذایی منتقل می‌شود و در نهایت به سفره ایرانی می‌رسد.

ابتکار با بیان اینکه پایش کیفی مواد غذایی عرضه شده در میادین میوه و تره‌بار در سال‌های اخیر آغاز شده است، گفت: اخیرا گزارش‌هایی از واردات گندم آلوده و چای تاریخ مصرف گذشته منتشر شده و این اخبار هم از سوی تعاونی‌ها و صنوف اعلام شده است.

رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه گندم آلوده به فلزات سنگین به هیچ عنوان قابل مصرف نیست، یادآور شد: سال گذشته هم چنین مشکلی برای برنج‌های آلوده به آرسنیک مطرح بود و این در حالی است که برنج آلوده به آرسنیک، متهم ردیف اول بروز سرطان در کودکان شناخته شده است.

وی با تاکید بر اینکه مسوولیت پایش کیفی محصولات غذایی، ذاتا بر عهده مدیریت شهری نیست، در عین حال گفت: با توجه به عرضه فرآورده‌های غذایی در میادین میوه و تره‌بار و فروشگاه‌های شهروند، شهرداری موظف است که تا حد امکان مواد عرضه شده را کنترل کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۲-۳۱ ۱۴:۵۴

الان که اینارو مینویسم اشک تو چشمام جمع شده و خیلی حالم بده...5 ساله بودم که سرطان خون گرفتم...ماهی چندبار منو میبردن بیمارستان حضرت علی اصغر (ع) تا مداوا بشم...دکتر پروانه وثوق پزشک معالجم بود...به لطف خدا و کمکای دکتری که واقعا فرشته بود بعد 4 سال نجات پیدا کردم...من الان 26 سالمه...روحش شاد...

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۰۱ ۰۹:۳۱

سلام منم از فوت پروفسور وثوق غمگین شدم با اینکه زیاد ایشان را نمی شناختم ولی بعد از فوت ایشان متوجه شدم که ایشان چه کسی بودند و چه کارهای مهمی انجام دادند و فرشته نجات کودکان سرطانی بودند . ای کاش دولت اینچنین افراد نازنین و کمیاب را زودتر از اینها بشناساند. متأسفانه هر کسی این خبر را می شنید می پرسید (این خانم کی بوده چه کار کرده) متأسفانه فرشته های اینچنینی وقتی شناخته می شوند که دیگه دیر شده. (افسوس خیلی زود دیر می شود)