• سه‌شنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92032817103
  • خبرنگار : 71432

خطر جدی چربی‌های اشباع شده برای مغز

خطر جدی چربی‌های اشباع شده برای مغز

متخصصان مغز و اعصاب در یک مطالعه جدید هشدار دادند که رژیم‌های غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده و مواد قندی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

متخصصان مغز و اعصاب در یک مطالعه جدید هشدار دادند که رژیم‌های غذایی حاوی چربی‌های اشباع شده و مواد قندی خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد.

به گزارش سرویس «سلامت» ایسنا، در این آزمایش افرادی که رژیم غذایی حاوی مقدار زیادی چربی‌های اشباع شده را دنبال کرده بودند، سطح بالایی از پروتئین «بتا آمیولوئید» در مایع مغزی – نخاعی خود داشتند. «بتا آمیولوئید» مشخصه اصلی بیماری آلزایمر است.

در مطالعات پیشین مشاهده شده بود که چاقی و دیابت با افزایش خطر ابتلا به بیماری آلزایمر مرتبط هستند و در مطالعه جدید علت این ارتباط آشکار شد.

رژیم غذایی عامل مهمی در تعیین سلامت مغز است و نوع غذایی که مصرف می‌شود تاثیر قابل ملاحظه‌ای بر مغز دارد به گونه‌ای که فرد را از ابتلا به بیماری آلزایمر محافظت می‌کند یا خطر آن را افزایش می‌دهد.

محققان در این مطالعه اظهار داشتند: این بررسی در سطح کوچکی انجام شد و تاثیر رژیم غذایی را در دوره کوتاهی بررسی کرده است. در عین حال هنوز مشخص نیست که تغییر رژیم غذایی می‌تواند در پیشگیری از آلزایمر در افراد مستعد موثر باشد.

به گزارش ایسنا به نقل از لایوساینس، در این بررسی 47 نفر که دهه 60 سالگی عمر خود را می‌گذراندند، تحت آزمایش قرار گرفتند. نیمی از این افراد از اختلالات ذهنی خفیف رنج می‌بردند که مشخص شد مصرف چربی‌های اشباع شده در این افراد باعث شده میزان پروتئین «بتا آمیولوئید» در بدن آنان افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha