• دوشنبه / ۳۱ تیر ۱۳۹۲ / ۱۵:۰۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92043119314
  • خبرنگار : 71457

کمیته اصلاح قانون اساسی مصر تشکیل جلسه داد/ابتکار عمل شورای حقوق بشر برای تحقق آشتی ملی

کمیته اصلاح قانون اساسی مصر تشکیل جلسه داد/ابتکار عمل شورای حقوق بشر برای تحقق آشتی ملی

در فضای سیاسی و امنیتی ناآرام مصر کمیته اصلاح قانون اساسی مصر در مقر مجلس شورا در قاهره نخستین نشست خود را برگزار کرد.

در فضای سیاسی و امنیتی ناآرام مصر کمیته اصلاح قانون اساسی مصر در مقر مجلس شورا در قاهره نخستین نشست خود را برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از سایت شبکه الجزیره، کمیته اصلاح قانون اساسی مصر در اولین نشست خود در روز یکشنبه اعلام کرد که هفته جاری را جهت دریافت نظرات مردم، احزاب و تمامی طرف‌ها در خصوص اصلاحات پیشنهادی در خصوص قانون اساسی تعیین کرده است.

در همین راستا، علی عوض صالح، مشاور رئیس‌جمهور موقت در امور قانون اساسی در کنفرانسی مطبوعاتی پس از اولین نشست کمیته اصلاح قانون اساسی گفت: این کمیته در تمام هفته به جز روزهای دوشنبه و پنجشنبه به فعالیت خود ادامه می‌دهد تا مواد قانون اساسی و پیشنهادهای مربوطه را مورد بررسی قرار دهد.

کمیته اصلاح قانون اساسی از شش قاضی و چهار استاد دانشگاه در رشته حقوق تشکیل شده است.

از سوی دیگر، شورای ملی حقوق بشر مصر پیشنهاد ایفای نقش میانجی‌گری را برای تحقق آشتی ملی مطرح کرد.

اعضای شورای ملی حقوق بشر مصر درخواست دیدار با عدلی منصور، رئیس جمهور موقت، حازم ببلاوی، نخست وزیر مصر را برای رایزنی درباره تحولات اخیر این کشور مطرح کرده و پیشنهاد داده است نقش اصلی در تحقق آشتی ملی ایفا کند.

شورا در بیانیه‌ای احترام به حقوق شهروندان مصری را در آزادی بیان، اعتراض و تظاهرات مسالمت آمیز در سایه حمایت نیروهای امنیتی مصر خواستار شد.

این شورا ابراز امیدواری کرد که آشتی ملی بدون در حاشیه قرار دادن هر یک از گروه‌ها و تحریک آنها علیه یکدیگر تحقق یابد.

ابن شورا بر انجام تحقیقات درباره تمامی وقایع این کشور تاکید کرد و خواستار ملاقات هیاتی از سوی این شورا با محمد مرسی، رئیس جمهور مخلوع مصر برای اطمینان از نحوه تعامل با وی بر اساس معیارهای بین‌المللی حقوق بشر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha