• شنبه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 92051206178
  • خبرنگار : 71144

در ایام تعطیلات عیط فطر صورت می‌گیرد؛

کاهش سرعت مجاز در جاده‌های مالزی

کاهش سرعت مجاز در جاده‌های مالزی

سرعت مجاز در تمامی جاده‌ها و بزرگراه‌های فدرال مالزی به دلیل فرا رسیدن تعطیلات عید فطر کاهش پیدا کرد.

سرعت مجاز در تمامی جاده‌ها و بزرگراه‌های فدرال مالزی به دلیل فرا رسیدن تعطیلات عید فطر کاهش پیدا کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از مالزی، با فرا رسیدن تعطیلات عید فطر یکی از مهمترین نگرانی‌های مسئولان مالزیایی افزایش چشمگیر تصادفات جاده‌ای و مرگ و میر مردم است و به همین دلیل در روزهای آینده عملیات جاده‌ای Ops Selamat 3 در سراسر این کشور به اجرا گذاشته خواهد شد.

بر این اساس اعلام شده است که تمامی سرعت‌های مجاز در جاده‌ها و بزرگراه‌ها 10 کیلومتر در ساعت کاهش پیدا می‌کند.

یک مقام بلندپایه مالزی در این خصوص گفت: این محدودیت جدید بر سرعت خودروها تا روز 18 آگوست که پایان تعطیلات عید فطر است، ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: بر اساس تصمیم جدید در مدت فوق، حداکثر سرعت مجاز در جاده‌های فدرال از 90 به 80 کیلومتر در ساعت و حداکثر سرعت مجاز در جاده‌های ایالتی از 80 به 70 کیلومتر در ساعت کاهش پیدا می‌کند.

این وزیر مالزیایی تاکید کرد که این اقدام با هدف افزایش امنیت جاده‌ها و مردم در این روزهای پرتردد صورت گرفته است و رانندگان باید در این روزها دقت خود را بیشتر کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha