• شنبه / ۱۶ آذر ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 92091610542
  • خبرنگار : 90057

ماندلا 15 دسامبر در زادگاهش به خاک سپرده می‌شود

ماندلا 15 دسامبر در زادگاهش به خاک سپرده می‌شود

رئیس‌جمهوری آفریقای جنوبی اعلام کرد نلسون ماندلا در یک مراسم کوچک در15 دسامبر(24 آذر) در زادگاهش ایسترن کیپ به خاک سپرده خواهد شد.

رئیس‌جمهوری آفریقای جنوبی اعلام کرد نلسون ماندلا در یک مراسم کوچک در15 دسامبر(24 آذر) در زادگاهش ایسترن کیپ به خاک سپرده خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری رویترز، جاکوب زوما، رئیس جمهوری آفریقای جنوبی همچنین اعلام کرد که مراسم یادبودی برای نلسون ماندلا در یک مراسم یادبود در دهم دسامبر (19 آذر) در استادیوم بزرگ فوتبال ژوهانسبورگ برگزار خواهد شد.

زوما گفت: ما این هفته را به یاد بود وی عزاداری خواهیم کرد .

پرچم‌ها در سراسر آفریقای جنوبی به حالت نیمه افراشته درآمده و کلیه امور بازرگانی در بازار بورس ژوهانسبورگ برای پنج دقیقه متوقف شد.

پرچم‌های 193 کشور عضو سازمان ملل مقابل ساختمان این سازمان به احترام ماندلا نیمه افراشته شد. مجمع عمومی سازمان ملل نیز یک دقیقه سکوت اعلام کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha