• شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۲ / ۱۳:۳۷
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 92092315894

کاهش 61 درصدی مصرف انرژی با استفاده از آب نرم در لباسشویی

کاهش 61 درصدی مصرف انرژی با استفاده از آب نرم در لباسشویی

تحقیقات آزمایشگاه ملی صرفه جویی انرژی سازمان بهرهوری انرژی ایران (سابا) در زمینۀ بررسی تأثیر سختی آب بر پاک‌کنندگی و میزان مصرف انرژی ماشینهای لباسشویی نشان میدهد که درصورت استفاده از آب نرم امکان صرفه جویی انرژی و پودر شوینده در هنگام شست‌وشو با ماشین لباسشویی وجود دارد.

تحقیقات آزمایشگاه ملی صرفه جویی انرژی سازمان بهرهوری انرژی ایران (سابا) در زمینۀ بررسی تأثیر سختی آب بر پاک‌کنندگی و میزان مصرف انرژی ماشینهای لباسشویی نشان میدهد که درصورت استفاده از آب نرم امکان صرفه جویی انرژی و پودر شوینده در هنگام شست‌وشو با ماشین لباسشویی وجود دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، باتوجه به تأثیر سختی آب در کاهش کارآیی لوازم برقی خانگی، آزمایشگاه ملی صرفه‌جویی انرژی سابا اقدام به بررسی تأثیر سختی آب بر پاک‌کنندگی و مصرف انرژی ماشین‌های لباسشویی کرد و بر اساس نتایج تحقیق، افزایش سختی آب از mmol/l 0.5 (آب نرم) به mmol/l 2.5 (آب سخت) موجب کاهش پاک کنندگی البسه در ماشین لباسشویی به میزان 14 درصد می‌شود که برای جبران آن باید دمای آب و میزان پودر شوینده را در هنگام شست‌وشو افزایش داد.

همچنین درصورت استفاده از آب نرم در شست‌وشو با ماشین لباسشویی، امکان صرفه‌جویی انرژی تا 84/0 کیلووات ساعت (کاهش61 درصدی مصرف انرژی) برای هر سیکل شست‌وشو و همچنین کاهش پودر شوینده به میزان 44 درصد برای یک ماشین لباسشویی 6 کیلویی وجود دارد.

بدین ترتیب استفاده از فیلترهای مناسب برای کاهش سختی آب علاوه بر کمک به اقتصاد خانواده، موجب کاهش عوامل آلایندۀ محیط زیست از جمله کاهش مواد شیمیایی حاصل از پودرهای شوینده در پساب‌ها و همچنین کمک به کاهش میزان گاز CO2 و اثرات انتشار گازهای گلخانه‌ای خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.