• شنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92102111349
  • خبرنگار : 71457

بارزانی: القاعده نه فقط عراق، بلکه تمام منطقه را هدف قرار داده است

بارزانی: القاعده نه فقط عراق، بلکه تمام منطقه را هدف قرار داده است

رئیس منطقه کردستان عراق اعلام کرد که تهدیدهای داعش و القاعده عراق و تمام منطقه را هدف قرار داده است.

رئیس منطقه کردستان عراق اعلام کرد که تهدیدهای داعش و القاعده عراق و تمام منطقه را هدف قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، مسعود بارزانی رئیس منطقه کردستان عراق با بیان اینکه تهدیدهای گروه "دولت اسلامی عراق و شام" موسوم به "داعش" و القاعده تنها ساکنان استان الانبار را هدف قرار نداده بلکه عراق و تمام منطقه را هدف قرار داده است، از مردم عراق خواست تا تمام تلاش‌هایشان را برای مقابله با القاعده به کار بسته و متحد شوند.

این اظهارات رئیس منطقه کردستان عراق در دیدار با سعدون الدلیمی، سرپرست وزارت دفاع عراق مطرح شد که در راس یک هیئت عالی‌رتبه از افسران ارشد وزارت دفاع عراق به اربیل سفر کرده بود.

در این دیدار تعدادی از مسائل مورد توجه دو طرف و همچنین موضع دو طرف در قبال تهدیدهای "داعش" و القاعده در استان الانبار و آخرین تحولات میدانی در استان الانبار مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha