• یکشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92110603759
  • خبرنگار : 71432

حس بویایی، راهنمای کاهش مصرف چربی!

حس بویایی، راهنمای کاهش مصرف چربی!

پزشکان آمریکایی در یک آزمایش جدید به قابلیت منحصر به فرد حس بویایی انسان در تشخیص مقدار چربی موجود در مواد غذایی پی بردند.

پزشکان آمریکایی در یک آزمایش جدید به قابلیت منحصر به فرد حس بویایی انسان در تشخیص مقدار چربی موجود در مواد غذایی پی بردند.

به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، پزشکان در این مطالعه مشاهده کردند که حس بویایی انسان در تشخیص میزان چربی موجود در مواد غذایی دقیق است و بنابراین می‌توان از این توانایی به عنوان فاکتوری قابل اطمینان برای کاهش مصرف چربی بهره جست.

«یوهان لانداستروم»، محقق ارشد این مطالعه گفت: حس بویایی انسان بیش از آنچه که ما به آن اهمیت می‌دهیم می‌تواند در زندگی روزمره نقش راهنما داشته باشد. به همین دلیل است که این حس در انسان از قابلیت شناسایی و درک تفاوت‌های جزئی در میزان چربی موجود در مواد غذایی برخوردار است و این توانایی اهمیت تکاملی قابل توجهی دارد.

به گفته محققان، چربی در واقع تراکم کالری است و منبع مهم انرژی برای انسان به حساب می‌آید و این مفهوم را دربردارد که می‌توان مواد مغذی موجود در خوراکی‌ها را تشخیص داد.

به گزارش ایسنا به نقل از هلث دی نیوز، در این بررسی از تعدادی شرکت‌کننده درخواست شد تا سه نوع شیر با میزان چربی 0.125 درصد، 1.4 درصد و 2.7 درصد را بو کنند و مشاهده شد که این افراد، صرف نظر از وزن یا محل زندگی‌شان قادر بودند از حس بویایی خود برای مشخص کردن مقدار چربی موجود در شیرها استفاده کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha