• سه‌شنبه / ۸ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92110805488
  • خبرنگار : 71432

مرگ 19 چینی با ویروس جدید آنفلوآنزای پرندگان

مرگ 19 چینی با ویروس جدید آنفلوآنزای پرندگان

مرکز کنترل و پیشگیری امراض چین از مرگ 19 نفر در این کشور بر اثر ابتلا به نسخه جدید ویروس آنفلوآنزای پرندگان از ابتدای سال جاری میلادی (2014) خبر داد.

مرکز کنترل و پیشگیری امراض چین از مرگ 19 نفر در این کشور بر اثر ابتلا به نسخه جدید ویروس آنفلوآنزای پرندگان از ابتدای سال جاری میلادی (2014) خبر داد.

به گزارش سرویس «حوادث» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری امراض این کشور، تعداد مبتلایان به نسخه ویروسی جدید موسوم به H7N9 ‌در مجموع به 96 نفر رسیده است.

«شو یوئلانگ»، مدیر مرکز ملی آنفلوآنزا در چین اطمینان داد که احتمال شیوع گسترده این نسخه ویروسی در تعطیلات جشنواره بهاری این کشور وجود ندارد و تاکنون گزارشی در مورد جهش ژنتیکی این ویروس که بهداشت عمومی را به خطر بیاندازد، منتشر نشده است.

به گفته یوئلانگ، همچنین تاکنون شواهدی مبنی بر انتقال فرد به فرد این ویروس نیز مشاهده نشده و تمام موارد ابتلا به دلیل تماس با ماکیان آلوده بوده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری شینهوا، مدیر مرکز ملی آنفلوآنزا در چین در عین حال تصریح کرد: از آنجا که علائم مشخصی برای این ویروس شناسایی نشده پیشگیری آن سخت‌تر است و در حال حاضر مرکز ملی آنفلوآنزای چین قادر به شناسایی دقیق مسیر جهش ژنتیکی احتمالی در ویروس H7N9 نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha