• یکشنبه / ۲۴ فروردین ۱۳۹۳ / ۱۰:۲۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93012408304
  • خبرنگار : 71186

کلاهبرداری یک شرکت لیزینگ خودرو

کلاهبرداری یک شرکت لیزینگ خودرو

مسوولان یک شرکت لیزینگ خودرو علیرغم دریافت مبالغ بالا از پیش خریداران خودرو بدون عمل به تعهدات خود متواری شده‌اند.

مسوولان یک شرکت لیزینگ خودرو علیرغم دریافت مبالغ بالا از پیش خریداران خودرو بدون عمل به تعهدات خود متواری شده‌اند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مسوولان شرکت لیزینگ خودرو "ک خ ا" اواخر سال گذشته مبالغ بالایی را از پیش خریداران برای تحویل خودرو با شرایط اقساطی دریافت کرده‌اند اما به تعهدات خود در قبال پیش خریداران عمل نکرده‌اند.

یکی از مالباختگان این شرکت در گفت‌وگو با ایسنا می‌گوید: ‌بنده بیستم بهمن ماه سال گذشته مبلغ 11 میلیون و 650 هزار تومان را برای دریافت یک دستگاه پژو پارس به حساب این شرکت واریز کردم.

وی با بیان این‌که زمان تحویل خودرو پس از 25 روز کاری و 20 اسفند ماه اعلام شده بود، خاطرنشان می‌کند: در تاریخ هفدهم اسفند ماه در تماس‌های مکرر با شرکت هیچ کسی پاسخگو نبود و پس از مراجعه حضوری نیز مشخص شد که دفتر آن به طور کامل تخلیه شده است.

این مالباخته شرکت لیزینگ خودرو ادامه می‌دهد: در آن زمان ‌مشخص شد که تعدادی از پیش خریداران خودرو از این شرکت در محل آن تجمع کرده و ماموران نیروی انتظامی نیز تعدادی از کارمندان را دستگیر کرده‌اند.

وی افزود: با این حال مدیرعامل شرکت تاکنون متواری بوده و حدود 400 نفر نیز از وی به اتهام کلاهبرداری در آگاهی مرکز (شاپور) و دادسرای منطقه 2 (سعادت آباد) شکایت کرده‌اند.

این مالباخته با بیان این‌که متاسفانه هیچ کس پاسخگوی میلیارد‌ها تومانی که از سوی این شرکت کلاهبرداری شده نیست، تصریح می‌کند: امیدواریم با دستگیری مدیرعامل متواری (ع ط ب ب) تکلیف مالباختگان روشن شود.

به گزارش ایسنا، در سال‌های اخیر میزان شکایت مصرف‌کنندگان از کلاهبرداری‌های صورت گرفته از سوی شرکتهای لیزینگ خودرو افزایش زیادی داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha