• سه‌شنبه / ۱۵ مهر ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93071508730
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

سازمان غذا و دارو در حذف چربی گیاهی از لبنیات جدی است

سازمان غذا و دارو در حذف چربی گیاهی از لبنیات جدی است

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد که سیاست این سازمان درباره روغن پالم و کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس و اشباع تغییری نکرده است.

رییس سازمان غذا و دارو تاکید کرد که سیاست این سازمان درباره روغن پالم و کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس و اشباع تغییری نکرده است.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر رسول دیناروند، ضمن گلایه از آنچه که «تیترهای گمراه کننده برخی رسانه‌ها درباره روغن پالم» خواند، افزود: نظر سازمان غذا و دارو درباره روغن پالم هیچگونه تغییری نکرده است و کماکان سیاست این سازمان، کاهش مصرف روغن‌های دارای اسید چرب ترانس (مانند روغن‌های گیاهی جامد) و روغن‌های دارای اسید چرب اشباع (مانند روغن پالم) است.

وی تاکید کرد: حذف چربی گیاهی از لبنیات ضروری است و این موضوع توسط سازمان غذا و دارو با جدیت پیگیری می‌شود و با متخلفین احتمالی برخورد قانونی به عمل خواهد آمد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha